Roskilde!

Nedtællingen er begyndt

nedtællingPlus det løse..

Jeg har sådan lidt en følelse af utilstrækkelighed… eller uoverskuelighed… eller opgivethed – jeg kan ikke engang finde ordet for det. Det er lidt ligesom jeg er gået i stå. Som om jeg venter på, at der skal ske et eller andet – og det skal der jo i princippet også. Om lidt starter tour de Europa, sommeren banker på døren, Roskilde festival fløjter, skolebøgerne blafrer og USA skriger. Der er masser af gode skatte i sigte, men jeg er stadig.. det der ord jeg ikke kan formulere.

Problemet er vel (hvis man kan kalde det det) at alle de gode ting der lurer rundt om hjørnet er midlertidige, breaks fra hjulet som lige for tiden virker uendeligt. Jeg ser mange af mine venner og bekendte rykke videre i nye jobs, nye udfordringer, nye hverdage og jeg mærker et vred af misundelse, ikke bare et lille stik men en cherifstjerne af et vred.

netælling2Jeg er begyndt at jagte bøger. Nogle er temmelig svære at opstøve!

Jeg har allerede knækket og brændt skiven med ’enhver er sin egen lykkes smed’, ’Carpe Diem’, ‘without struggle there is no strenght’ og andre tomme floskler, da jeg godt ved at der kun er én der kan hjælpe mig. Hej mig. Det er jo også derfor (bl.a.), jeg har besluttet mig for at begynde at læse igen til oktober. Jeg har brug for at få noget viden ind i skallen, blive klog, fordybe mig, få optur på, lægge kræfter i, og alt det andet, der skal til for at blive en rigtig god studine.

Som udgangspunkt er jeg jo verdens heldigste (apropos floskler), det er jeg virkelig. Jeg er gift med verdens sejeste makker, som jeg stadig er latterligt forelsket i. Jeg mangler ikke noget på nogle fronter og jeg er sund og rask. Hallo – Mrs.’vil have det hele’, indsæt stophånd her. Jeg er jo desværre bare selv et produkt af ’mere vil have mere’ generationen og jeg ønsker mig brændende at få noget mere gnist og glæde ind i mit praktiske liv.

netælling3.pngThis is me – waiting!

Derfor. Målebåndet er afmålt og saksen er slebet. 157 dage til Heksen flyver i skole – start nedtælling!

2 kommentarer

  • Malene

    Hej Ninna.
    Jeg er lidt nysgerrig efter hvad det er for et job du har nu? Og er det meningen at du helt skal stoppe med at arbejde når du begynder i skole? :blush:

    Tak for svar på forhånd! 🙂

    ps. Bare fordi man er forelsket, ikke mangler noget og er sund og rask, må man gerne brokke sig lidt engang i mellem og drømme sig andre steder hen 😉

    Hilsen
    Fast læser! Og jeg er vild med det! :heart_eyes:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Hej Malene
      Tak for interessen og fordi du troligt læser mig – det gør mig glad, helt ind i hjertebenet.
      Jeg arbejder i et leasingfirma (biler), hvor vi primært tager os af større erhvervskunder. Her fungerer jeg som projektleder. Det er meningen at jeg bliver ved med at arbejde, når jeg starter i skole, men kommer så til at være væk nogle dage om måneden.

      Du har ret. Man må helt vildt gerne brokke sig og lukke (lort) damp ud under hjelmen, når det hele bliver lige fyldt nok. Jeg er faktisk mega fan af det. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde!