'Jeg ville ønske min mor og far stadig var sammen', sagde barnet til bonusmor

TAK – TAK, for fanden!

IMG_3375XOXO

Må jeg lige benytte den her (temmelig rolige) fredag aften, til at skyde en kæmpe, enorm glitrende TAK af, til alle jer der læser med!

Jeg startede den her blog, fordi jeg selv sad og hakkede hovedet ind i kosten, i ren og skær fortvivlelse over, hvordan andre bonusmødre tacklede at tilsidesætte sig selv og egne behov, at dele sin partner, have lyst til at skrige, løbe, få det til at fungere, føle sig fortabt, misforstået og sidst men ikke mindst – grublen over, om man mon var den eneste i verden, der sad med alle de forbudte tanker.

Der findes masser af bøger med gode råd, lommefilosofier, lykkelige udfald og historier om hudafskrabninger, men der er ingen om de blodige kødsår. Jeg har før skrevet, at jeg ikke forstår hvorfor bonusforælder/bonusbørneemnet, skal være så tabubelagt og det var dét der fik mig lyst til at bryde tavsheden.

Jeg er dybt taknemmelig og beæret over, at I bliver ved med at læse med. Jeg hopper af glæde og klapper i mine hænder, hver gang i smider en kommentar, eller en mail – det betyder faktisk mere end i måske lige aner.

Af hjertet tak fordi i er her. Det håber jeg så inderligt i vil blive ved med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Jeg ville ønske min mor og far stadig var sammen', sagde barnet til bonusmor