Jaloux? Tjaiiih..nej!

It never get’s old!

SorteFun!

På mit arbejde er den radiokanal der er mest populær P3. Efter en ½ time med skinger selvfedhed og Voice musik, får jeg lyst til at fylde rockwool i mine ører og forsegle med gaffatape. Derfor sidder jeg ofte med plugs i ørerne og hører podcasts eller musik.

Noget jeg kan blive VED med at lytte til, er De Sorte Spejdere. Nok det sjoveste radio der nogensinde er lavet og som ingen har kunnet formå at komme i nærheden af siden. Det er lidt ligesom med Capser og Madrilaftalen dengang. Det var bare en onetimer, og selvom man ville ønske der kom noget lignende, falmer alt andet ligesom bare ved siden af.

Nå, hermed en lille opfordring hvis i vil ligne en skizofren, storgrinende, gak-grævling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaloux? Tjaiiih..nej!