Ødelagt hindbærsnitte bid og ny dagsorden

Nemlig!

Nemli

Alle varer var friske og lækre, og så ver der Marabou med daim i velkomstgave. Halløj!

Jeg synes den her uge er sån’ lidt lang i det? I går troede jeg det var torsdag, i dag tror jeg det er fredag. Det er det ligesom ik’, vel!

Det eneste jeg har rigtig lyst til, er at krølle mig sammen på min sofa, med en dyne i den ene ende og Robert i den anden. Det kommer ikke til at ske, desværre. Der er noget med at man skal passe sit job, siger de voksne. Og så kommer der 2 børn senere, der godt vil have lidt mad og noget opmærksomhed. Heldigvis skal jeg ikke træne i dag, hvilket faktisk gør det hele lidt lettere for mig at overskue.

Til gengæld har jeg tænkt mig at banke liv i mit legeme før satan i morgen, og få overstået dagens træning før morgengry.

Hey, Rob og jeg havde den vildeste hurra oplevelse i går. Jeg har før tænkt på at jeg ville prøve at handle på nemlig.com, men er altid kommet fra det. Det der med at handle, kan altså tit være lige så irriterende som hende der håndbold Heidi fra Arvingerne, og konceptet med at få bragt sine varer til døren er jo mere genial end genial (wauw). Vi fyldte derfor en kurv og satte levering til onsdag aften mellem 20-21. 4 kroner. F.I.R.E kroner, kostede leveringen?! Kl. 20.02, ringede det på døren og wupti – så var der mad. Friske, lækre, flotte varer. Farvel Netto og alle de andre surmulende søpølser.

Gå lige ind og tjek det ud, der er også opskrifter og madplaner og alt muligt fixt.

Om lidt er det fredag – og så er det weekend. Hurra for det!

krudet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ødelagt hindbærsnitte bid og ny dagsorden