2014, I salute you!

Hvad sker der efter verdens sjoveste nytår?

Ninna og robMr. & Mrs. T, klar til 2015

2015 er landet. Det er altid sådan en lidt mærkelig følelse, når alt juleræset og nytår er ovre. Man har gået med sådan en forventningsfuld fornemmelse i kroppen i en måneds tid og puf – så er alt ovre og et helt nyt, åbent år troner.

Jeg havde verdens bedste nytår. No shit, det var fantastisk. Vi fyldte os med overdådig mad, kørte et gedigent blandingsmisbrug udi drikkevarer, var kloge at høre på – og så holdt vi fest. En lille lukket fest, kun for klanmedlemmer. Der var flere gange i løbet af aftenen hvor jeg fik stik i hjertet af lykke. At se sin mand svinge ens mor rundt på stuegulvet, eller se sine forældre danse og kigge på hinanden som de stadig er nyforelskede (efter ca. 45 år sammen), gør bare noget langt inde i mig. De små kapitulerede kl. 01.30, mine svigerforældre var hurtigt forbi kl. 02, mine forældre gav op kl. 04.30 og Rob og jeg lukkede ballet kl. 05.30!

mor og robSå dør jeg bare lidt af lykke!!

Næste dag var jeg knap så kæk, men glad og beriget. Især efter 3 boller med et nutellalag tykkere end bjørnepels. Min mand havde jo fødselsdag i går, så efter en rig morgenmad skulle vi lige forbi hans mor til fødselsdagsburger. Det var hårdt for undertegnede, skal jeg fortælle. Sidst på eftermiddagen satte vi kursen mod et meget savnet København. En tur der føltes som at køre til Borneo – shit, det tog lang tid.

I dag står på totalt afslapning, udpakning, nedpkaning af julepynt, tøjvask og genfindelse af normale tilstande. I eftermiddag har Rob og jeg en date med fitness.dk og efter det skal der ske ZIP!

Jeg er stadig lidt lammet i mit hoved efter en seriøs vin/champagne/Campari/Vodka/Aperol/Vildere rus, derfor det lidt fraværende indlæg. Jeg er sikker på det er bedre i morgen.

farVi dansede og hørte gamle skiver hele natten. Her er min far ved at finde næste hit. Kæft det var FUN!

So long.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014, I salute you!