'Du er for fed' møs møs, Lægen

Noget om yoga med dunk på, fantastisk weekend forude og dejlige læsere

I går startede jeg på mit gravid-yoga forløb. Et ca. 2 måneders forløb jeg har købt hos YOJO, som ligger på Frederiksberg. Konceptet er selvfølgelig at dyrke yoga mens man har mave på, men oveni det, er der hver anden gang tilknyttet (verdens lækreste og sødeste) jordemoder (deraf navnet YO-JO), som guider dig til en super fødsel.

Det var som sagt min første gang i går og jeg er stadig helt høj. Det var simpelthen så fedt. Yogaen var fordybende, men samtidig fik jeg lidt sved på panden og allerede i går tips og tricks til gode stræk og effektive fødestillinger.

Jordemoder Anne, som kom efter 1½ times yoga, var helt fantastisk. Hende skal vi have hver anden gang og jeg kan slet ikke vente til den næste.

Yo

Der var en dejlig, rolig og afslappet stemning i rummet, hvor vi kun er 13 på et hold

Jeg er slet ikke angst for at føde og har ikke været det på noget tidspunkt. Faktisk glæder jeg mig lidt til det. Men det her forløb kommer kun til at gøre det hele bedre og give mig tryghed på forhånd, fordi jeg får nogle gode redskaber til at styre min krop og mit hoved. Best money spent, ever!

Udover min yogarus glæder jeg mig generelt bare til den her weekend. Robert og jeg skal ud og spise i aften, da vi skal fejre at han er en dygtig erhvervsmand, at jeg har fået en dejlig pose feriepenge, babypigen og livet generelt. At vi så følger op med at se den der grusomme film ’der kommer en dag’, falder måske lidt ud for kontekst, men jeg vil virkelig gerne se den altså.

I morgen drager vi til Juelsminde, op til min faster og onkel, hvor der afholdes familietræf. Min kære farfar døde sidste år og i den forbindelse afholder vi en slags mindeweekend, hvor vi skal se gamle lysbilleder, spise god mad og drikke sjusser (for de heldiges vedkommende). Det bliver pisse hyggeligt og jeg glæder mig til at være sammen med min faster og onkel, fætter + kæreste, mor og far, søster, svoger, små-aber og mand i et par dage. Det sker temmelig sjældent!

yo2

Der var også noget virkelig fint og dejligt over at være sammen med andre gravide, som var i samme båd som mig. Og i øvrigt omtrent lige store som jeg selv. (Tag dén, lortelæge)

Til slut vil jeg godt lige sige tak til jer der læser med. Det var fedt at blive bekræftet i, at det ikke er mig der er sippet eller helt ved siden af, når jeg synes det er temmelig grænseoverskridende, at der er en anden der kopierer mine tekster. Fandens til copycat. Tak i det hele taget fordi i læser med. Det gør mig glad – hver eneste dag.

GOD WEEKEND ALLE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Du er for fed' møs møs, Lægen