Trylledrik gakkelak?

Se hamstret – den løber igen!

tirJeg er SÅ glad for mit nye orange/røde halstørklæde

Så kører hverdagen igen – som om ingenting var hændt. Jeg kan godt trippe lidt over det der med, at komme tilbage fra ferie – og så er alt bare det samme. Det er som om tiden har stået bomstille, mens man har været væk. Samme rutiner, samme bevægelser, samme flow. Det er jeg desværre ikke vildt begejstret for.

Oh well, i går efter arbejde mødtes jeg med Rob og havde min første post-ferie træning. Øh, av! Synes den var vildt led og svært uoverskuelig i øjeblikket, men jeg kom igennem og har i dag redet mig en god gang gammelmands stivhed, i hele mit usle legeme.

tir2Her er de så – de berømte kefirgryn. Det ser ret suspekt ud, ik’?

Da vi havde overlevet pinslerne, smuttede vi ned på Taxa, fik en kop kaffe, og nød at man kan sidde udendørs lidt endnu. Men også kun lidt. Efter en ½ time klaprede vi næsten tænder og cykelde hjem i hulen, hvor den stod på praktiske sysler, inden vi endelig kunne smide os på fifaen og se dokumentaren Svend. Jeg har faktisk set den for en del år siden, en formiddag, alene i biffen – hvor jeg tudede som en tæsket mårhund. Det gjorde jeg også i går, tudede altså. Shit, hvor er den bare fint lavet, på alle måder.

Jeg har lige modtaget mine kefirgryn med posten, så nu skal der koges heksedrik. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Selvom min krop ret hurtigt har fundet sig selv, efter overflod af burritos, drinks, burgers, twizzlers og generel fedladen ferie frihed, kunne den godt trænge til at blive skyllet lidt igennem. Derfor ser jeg frem til om 14 dages tid, hvor bryggen skulle være færdig og klar.

tir3Se den! Den ligger på DR’s hjemmeside

I aften står den atter på træning og så er det børnetid i morgen.

Hverdagen er tilbage.

2 kommentarer

 • Victoria Holler

  Hej!
  Jeg faldt simpelthen lige over din blog, super fed! Dit halstørklæde er også VILDT lækkert – tænkte på, hvor det er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Hej. Tak skal du ha’. Det er fra Moss. Det er billigt og virkelig god kval – og så fås det i alle mulige, seje farver.. men den røde der er klar favorit. Go fetch 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trylledrik gakkelak?