Husk lysene - og friheden

Roskilde!

Roskilde 1

Nå. Det ser ud til, at jeg igen i år vil være at finde på Roskilde Festival. Egentlig har jeg ikke været specielt keen på det, da jeg synes programmet er svært skuffende, og så er jeg ikke så vild med, at de har rykket det frem til start onsdag, i stedet for torsdag. ’Forkælede snothvalp, så bliv hjemme’ – ja, det kunne jeg sagtens gøre, men det er hyggeligt at være afsted og da min søde mand sagde han havde købt billet til mig, har jeg valgt at tage YIR-kasketten på.

roskilde 2Die Antwoord – SÅ vilde jo

Planen er dog først at joine holdet torsdag aften og derved slippe afsted med kun at bruge én fridag på showet. Jeg håber vejret bliver bragende, musikken rockin’ og menneskerne mange.

roskilde 3… og Mastodon!

Der er 2 bands (hedder det egentlig det? Grupper? Shows?) jeg glæder mig rigtig meget til at høre – ellers skal jeg vist bare mest hænge ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk lysene - og friheden