Den lykkeligste fest...

Müsli og 5 minutter i weekend

IMG_4727HVORFOR skal der være så mange forpulede rosiner i al müsli? Sé lige det der!

Nu kom jeg godt nok til at sige i morges, at vi spiser overvejende sundt her i hytten. I dag er så ikke en af de dage. Jeg orkede ikke at preppe grønt og protein til mig selv og derfor tyede jeg til en gammel ven, Hr.Müsli.

Efter arbejde drønede jeg hjem og proppede min lille rullestegskrop (mere om det i et kommende indlæg), i noget stretch – altså træningstøj og smuttede så over på Roberts kontor, hvor vi lige nød en kop kaffe i solen, inden vi moslede hinanden over i fitten. Da vi var færdige, kunne jeg kalde det for en dag og tage hjem, mens stakkels Robert måtte køre til Rødovre for at tage til skole-hjem samtale med den mindste. Seriøst! Kl. 19.15 en torsdag aften?

Fredag i morgen. Ingen klager herfra! Jeg har ikke helt fastlagt programmet endnu. Jeg ved bare at det bliver noget med at jage lopper til hjemmeprojektet, drikke kaffe, besøge en planteskole og tømme den for kaktusser, se hjemvendt Hawaii veninde, træne og måske besvilre min krop med en tår vin.

IMG_4721Jeg kommer lidt til at kidnappe Rob’s nye shades. Og så passer de peanuthovedet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lykkeligste fest...