Den ambivalente hjemmefølelse

Når Heksen falder af kosten

Ærede følgere. Hej med jer. Hvor har jeg dog savnet jer alle sammen. Hver eneste dag har bloggen været i mine tanker, og sammen med dem, også en velvoksen portion dårlig samvittighed. Jeg må bare erkende, at mine prioriteter har ligget spredt ud over en buffet af alt muligt andet. Efter vi kom hjem fra Thailand, var det som om der skete et gearskifte. Fra at have kørt i et stille og roligt 1. gear, var vi pludselig i 4. og lige pt. kører vi i 6.! I 6. gear, underbygget af en tørstig V8 motor.

Nærmest i det sekund vi satte benene på dansk jord, fandt Gry ud af, at man kunne bruge selvsamme ben til at stå på. Fra det sekund var de rolige øjeblikke talte. Hvor jeg før kunne placere hende på ét spot og være sikker på, at hun blev der, skulle jeg nu til at lede efter hende, når jeg forlod kræet. Det i sig selv stjal flere blogvenlige stunder og kombineret med den evige kamp, om at få hende til at sove hendes ynkelige, halve time, sluges sådan en dag hurtigt. Kedelig, tør, fact!

img_0447

Tids-stjæleren

Så hvor er Heksen så nu? Det skal jeg fortælle jer, mine kære venner.

Sommerferien står for døren og herhjemme tager vi hul på den, med en omgang Roskilde Festival. JA, sgu! Rob og jeg tager nogle dage, nede på den (forhåbentlig) pisstøvede plads og jeg kan ikke være i min krop af glæde over det. Mormor kommer over og tager Gry, mens min gemal og jeg ter os som spedalske, i en overflod af alt for dyre drinks, snasket mad og gamle venner. Når vi har skabt os, sætter vi kursen mod Sønderborg. Vi skal nemlig afholde Grys navnefest nede i sommerhuset og med 35 mand høj, er der lige et par kager der skal fremtrylles og noget vin der skal på køl. For bare at køre programmet helt stramt, drager vi to dage efter navne hyldest, til Mallorca med de store børn i 10 dage. Og det var så den Juli.

img_8940

Roskilde sidste år

img_5402

Roskilde forrige år – tror vi går for den der model i næste uge!

Sideløbende med diverse sommerarrangementer, er vi, as we speak, ved at få lavet nyt køkken. Det i sig selv kræver jo både en flaske sprit om dagen og 10 gange i parterapi, når lortet er færdigt. Processen har været et helvede, da vi desværre er løbet ind i en god håndfuld særdeles inkompetente køkkentegnere, der har lovet mere end vores køkken (rummet altså) kunne stå mål med. Nu er vi dog endelig landet på noget som både vi og det vigtigste rum i lejligheden, kan være med på. Men guys, det der med at lave mad i stuen, vaske op i håndvasken, leve af havregryn og have en snurk på 10 måneder rendende!? ‘Træk vejret ind. Træk vejret ud’. Det er min yndlings sætning for tiden. På mandag skulle gulvet gerne påbegyndes – guldglimmer gulvet! (Jeg siger jer det er DISCO) og så kan de gå i gang med selve køkkenet ugen efter. Når vi arriverer fra sydens sol, skulle vi gerne slå døren op til et mageløst mekka, udi kridhvide elementer over det hele. Minus bordplade godt nok, men den kommer.

img_1728

!!!

Speaking of parterapi, ik’? Jeg er startet min skole op igen. Faktisk har jeg været afsted de sidste 2 weekender. Først på parterapien og så sexologen. Det var fedt. Både at være væk fra mit barn, men også at fokusere på MIG og tænke i andre baner. Det skal nok blive godt og nu skal den uddannelse bare i banken.

img_1709

Weekendes skole foregik i Århus. Jeg havde booket et hotelværelse og holdte picnic i sengen

Nå ja. Lille detalje. Til august skal Gry starte i privat pasning og jeg… Jeg skal ikke tilbage til arbejde som planlagt. Mens jeg har været på barsel, er der sket en del omstruktureringer der gør, at min stilling er blevet nedlagt. Det har ligesom ændret hele gamet lidt, men jeg vælger at se det som en ny chance. Jeg er spændt og fuld af forventning til hvad der måtte komme.

Gry har næsten lært at gå, de store børn har fuld fart på, Rob er stadig mit yndlings menneske og livet er vildt. Hvordan har I det?

img_0457

3 kommentarer

  • Tanja

    Fedt!!!! Du er tilbage!!!! Har sådan savnet dine opslag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg ELSKER, at du er tilbage 😄 Hyggelig læsning her midt i speciale-tiden!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ambivalente hjemmefølelse