Ren røv at trutte i

De 5 vindere

top-5_15

Vi er allerede nået hertil igen. Ugens top 5 er klar.

5) Den her vil være på listen, indtil vi rammer afgangs dato – som faktisk er en søndag. Thailand. 14 dage (ja, vi er nu der, hvor det er tilladt at tælle i dage i stedet for uger) til vi rejser. Min krop skriger på D-vitamin, der ikke kommer i pilleform.

4) Det der projekt jeg stadig ikke må tale om, skrider fremad og jeg har så syg optur over det. Det fylder ret meget og gør mig rigtig glad, så jeg kan ikke fryse den ude af listen, selvom jeg stadig hader at læse om noget, man ikke må vide noget om alligevel.

3) Hvis alt falder i hak med Grys private pasningsordning dør jeg af lykke. Men bare det, at vi er nået så langt som vi er nu, sikrer en 3. plads på ugens liste.

2) I tirsdags havde jeg besøg af en meget savnet og meget gammel ven, altså venskabet er gammelt, ikke ham, vel? Engang så vi næsten hinanden hver dag og jeg savner ham tit, da der desværre går alt for lang tid mellem gensyn. Heldigvis er han sådan en ven, hvor knoglen altid vil være blotlagt. Læs: vi skal ikke bruge timer på at skære ind til benet, selvom det er 100 år og en madpakke, siden vi sidst har set hinanden!

and-the-winner-is1

1) Apropos venner. En meget kær og tæt veninde fik for nogle år tilbage konstateret cancer. Det har hun så battlet og kæmpet med og for nogle uger siden blev hun erklæret rask. MEN, for at minimere risikoen for at det kommer igen, skal hun stadig have fuld kemo behandling og stråler. Hun har ikke lyst til at gøre det alene og hendes mand har brugt alt hvad der kan klemmes ud af ferie og goodwill på sit arbejde. Derfor har hun nu rakt ud til en håndfuld venner, i håb om, at nogle vil ledsage hende til behandlingerne. Jeg er en af dem i hånden og jeg føler mig dybt beæret, rørt og stolt over, at hun har vist mig den tillid, ved at spørge om det er noget jeg har lyst til at hjælpe hende med. Jeg behøver ikke at nævne, hvad jeg svarede, gør jeg?

 

2 kommentarer

 • Simone

  Jeg er vild med dine top 5 lister! Jeg har selv overvejet at gøre noget lignende, for at blive mindet om de gode ting i livet. Måske lidt mere al’a en god ting om dagen skrevet ned i min kalender 😊 Og hvor er det stort at din veninde vil have dig med! Jeg blev helt rørt af at læse det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Det er nemlig en ret god måde, lige at sætte lidt ekstra pris på det. Dejligt du kan lide det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren røv at trutte i