The things that batter...

Dulle tip

Jeg er altid på udkig efter skørt dulle grej. Faktisk tror jeg lidt jeg har en fetish for det. Mine skuffer bugner af elastikker, hårspænder, øreringe, neglelakker, toilettasker, makeup punge, dimser og dutter. Særligt ting der glimter og glitrer, er jeg fan af. På den måde er jeg vist stadig bare en tøs på ti!

H&M er et af mine favorit steder at finde funklende skatte og de seneste par år, synes jeg virkelig de har steppet deres accessories game op.

Jeg har således 1000 gange set de her hårelastikker og hver gang afskrevet dem, som kiksede og ubrugelige. Ikke desto mindre har jeg været draget af alle de forskellige, fine farver de har glimtet i. Da jeg i lørdags var på besøg i den svenske million business, flåede jeg alligevel en pakke plastik snurrer ned fra hylden, for lige at afprøve de små sataner.

Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde, for de er jo helt vidunderlige. De kan holde alt mit tykke hår på plads, og så synes jeg de ser helt vildt fine ud, i en stor knold. Jeg købte selvfølgelig lige en ekstra pakke, da vi i søndags kom forbi H&M – igen. Jeg tænker de er eminente til vådt hår, som jeg planlægger at have ret meget af, når vi rammer troperne om 3 ugers tid.

img_0255

Se lige bort fra mit lidt fedtede morgengarn

img_0256

De minder lidt om slik – love it!

Hurra for et langt indlæg om… hårelastikker! Godmorgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The things that batter...