Noget om at gøre det man vil... Nu!

Grill(hade)hygge og yverseler

Jeg havde en ret dejlig dag i går. Dvs. arbejdsdagen var pænt lang og uendelig. Det der med at være fanget på et kontor i 8 timer, med dårlig ventilation når solen banker ned udenfor, er sjældent som en tur til isbutikken.

01

Der har i dem. De famøse kopper guld, som jeg hældte halvdelen af, udover min kjole. Flot

Da jeg fik fri hjulede jeg ind i byen for at mødes med Sarah. Inden det slog jeg lige et smut forbi Magasin, for at købe mig et par passende yverseler til mine stadig ekspanderende kasser (klart plus ved at være gravid, når man normalt ikke er velsignet med de største jader). Det lykkedes og jeg forbander mig selv over ikke at have gjort det noget før, da det var lidt som at blive svøbt i smør, at få ordentligt seletøj på. Oh well.

Jeg hev også lidt beautygear med fra hylderne, inden jeg kyssede Sarah goddag.

Vi slentrede hen på Atelier September, hvor vi sikrede os en plads i solen og to kopper kaffe, der kunne brødføde en afrikansk landsby i et år. Hvorfor skal en kop kaffe (én kop kaffe) koste 45 kroner? Vi slugte resten af dagens sol og en masse sladder, inden vi cyklede til Nørrebro for at mødes med søde venner, der havde arrangeret grill og lækkerhed. Nu er jeg jo som bekendt grillhader (læs bare her), men det var så hyggeligt at være sammen med søde mennesker og nyde aftensolen. Da solen sagde farvel, gjorde vi det samme og jeg pilede hjem til min mand, der var travlt optaget af at vælge hjelm til hans nye legetøj.

02

Se lige hvor hyggeligt

03

Idyllen var total, da en luftballon stille sejlede forbi

Idyllen I dag står den på totalt koksning efter arbejde. Måske jeg lige skal hen på Roberts kontor og inspicere det nye familiemedlem, der bliver leveret med vognmand i dag. Uden pis, jeg har aldrig set min mand så drengefjoget omkring noget før. Det er ret fint og helt vildt livsbekræftende! Jeg glæder mig til at se den live, til at se Robert på den og ikke mindst til jeg selv kan få en tur – når jeg engang har poppet vores baby. Ja ja, jeg har da fået 2 nye patseler, et par daler og nogle utroligt charmerende underhylere, som vommen kan være i. Sådan er vi jo alle så heldige. Hæh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at gøre det man vil... Nu!