Noget om at være levende marionetdukke...

Sygdom og de syv små dværge…

IMG_7886

Fredag var jeg helt ristet (og fuld af savn). Jeg kørte salat til aftensmad og forkælede mig selv med den basse der. Har i prøvet dem? Karamel flødeboller fra Lagkagehuset. Lord have mercy

Således gik endnu en skoleweekend. Det var en hård en af slagsen og måske mit system synes det samme, for her til morgen kribler det i hele kroppen, hovedet dunker og skindet er varmt. Jeg er ikke den eneste der er til rotterne herhjemme. Den lille har brugt weekenden i Sønderborg med feber og dårligdom, så vi er blevet hjemme i dag og camper begge på sofaen med havregrød, rød saftevand og tegnefilm. Virkelig hyggeligt faktisk, men jeg orker seriøst ikke at være syg nu. Den her uge byder på så mange gode ting og jeg har ikke lyst til at misse out, pga. en dem flue.

IMG_7894

Lørdag var jeg til udflytterfest. I stram kjole, dunk og lyserøde læber. Det var rart!

IMG_7909

Sarah havde lavet et overdådigt bord med dejlig mad, kage og sprut til de heldige

IMG_7910

Jeg fik champagne (lemonade) i rigtig glas – med læber på kanten

For at være ærlig er jeg træt. Langt ind i marven. 5 weekender uden break, alt for lidt tid sammen med min mand, baby-bagning, fuldtids arbejde, selvudvikling, kulde og mørke er bare nok. Derfor bødes der måske også med en snue nu. Heldigvis har jeg de næste 3 weekender fri og de byder udelukkende på ting jeg gerne vil og selv har bestemt.

IMG_7912

Lige som da man var bette

Jeg elsker at jeg er startet på skolen og jeg fortryder ikke et øjeblik. Det er lige mig og jeg lærer så mange spændende ting. Der er bare én ting. Der er andre end mig der har valgt at tage den her uddannelse (surprise). De fleste af dem svinger jeg rigtig fint med. Et par af dem ser jeg endda vennepotentiale i, men der er altså også enkelte få der tricker den der potte med pis vi alle har i os. Selvom vi har arbejdet en del med spejling/skyggesider, har jeg bare fundet ud af, at nogle mennesker fungerer man altså bare ikke med. Det er lidt hårdt at være tvunget til at forholde sig til sådanne typer, weekend efter weekend.

IMG_7916

De der gamle tegnefilm har altså bare meget mere humor end de nye!

Derfor skal i dag bare bruges på at sove, se så mange film som muligt, spise yoghurt og ristet brød og håbe at jeg vågner med fornyet styrke i morgen. Jeg skal nemlig noget ret vigtigt kl.16.30, som jeg ikke kommer til at glippe. Om jeg så har 40 i feber – i am going!

Nu skal jeg se Snehvide…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at være levende marionetdukke...