Sønderborg homelife

Jeg har arvet!

IMG_6257Sådan foregik det. Kasse efter kasse og så holdt vi auktion. Det har været den hyggeligste dag

Det primære formål med at besøge mit barndomshjem denne weekend, var jo egentlig fordi, at min far gerne ville have min søster og jeg, til at gennemgå min farfars ting, for at se om der var noget vi ville have.

Det skal jeg da lige hilse og sige at der var. Jeg er jo ret vild med at blande mit hjem med gammelt og nyt. Egentlig er jeg jo mest fan af, at mine ting har en historie, der rækker længere end at forlade samlebåndet fra Ikea. Oveni i det har jeg en svaghed for krystalting, flot service og sjove dibbedutter.

Min farfar havde ønsket, at min far og hans søster skulle trække lod om hvem der skulle starte med at vælge og derfra efter tur. Det samme gjorde Stinne og jeg og det gik rigtig fint. Vi fik de ting vi helst ville have og til sidst byttede vi lidt indbyrdes.

IMG_6260Nogle af mine valg. Jeg vaskede det hele af, så det er lige til at sætte på plads derhjemme

Jeg glæder mig til at komme hjem og kyle noget af mit ligegyldige, masseproducerede gøgl ud, for at bytte det ud med mine fantastiske arvestykker. Jeg kan faktisk godt lide ideen med, at man bruger det ‘pænere’ service til almindeligt dagligdags brug, fremfor at gemme det væk, til når man har gæster hvilket alligevel sker alt for sjældent.

Jeg har fået mange ting, som jeg virkelig husker fra min farmor og farfars hjem, men højest på listen står nok den lysekrone, som jeg har været tryllebundet af lige så længe jeg kan huske. Da Rob og jeg flyttede til Nørrebro, var vi faktisk på jagt efter en, men vi har aldrig fundet dén. Før nu! Og hvilket bedre fund end den fra min kære farfar?

IMG_6269Jeg brugte herre lang tid på at pudse den op – men se den lige? I får et billede når der er lys i, så i rigtig kan se hvordan den funkler

Vi fik også ryddet op og sorteret i min mormor og morfars gamle ting og på den måde får jeg sager med hjem fra begge klaner.

Jeg vil lave et indlæg når jeg kommer hjem og får pakket ud, med nogle af tingene. Nu skal jeg nemlig spise dejlig mad, som min far har lavet mens jeg har siddet på terrassen, drukket vin og skriblet på bloggen. Livet!

I morgen går turen tilbage til København og en meget savnet husbond. Vi er åbenbart som de der gamle ægtepar, der bare fungerer bedst når vi er sammen. Tænk at være så heldig.

IMG_6270

Den tykke guldkæde har været min farmors. En hun altid havde på og som passer perfekt til en, som synes at ‘ghetto’ gold er the shiat – Heksen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønderborg homelife