En ægte kærlighedshistorie

Show them what you got – WOMAN!

ninalisFun!

… Det fortsætter. Kvinder der agerer hystader i en ‘mandsdomineret’ verden. Nu er de 18årige så også hoppet med på vognen og bitcher over at mænd pifter efter dem på gaden.

True story. Jeg læste en artikel, eller et læserbrev velsagtens på Politiken, hvor en 18årig føler sig udsat for sexchikane, fordi hun får ’tilnærmelser’ fra midaldrende mænd i det offentlige rum. Ps. de midaldrende mænd ligger i aldersklassen 30 og op efter?!

Hvad skal man sige til en ungmø som hende? Hold kæft? Er det ikke meget passende? Jeg mener, hun skal være glad for og tage det som et kæmpe kompliment at nogle mænd giver sig tid til at spidse læberne og lave et pust med lyd på. Det er da sejt. Jeg synes generelt at vi danskere er for dårlige til at komplimentere hinanden. Det er da dejligt at blive bekræftet og være lidt mere italiensk omkring det. Dernede kan man jo nærmest ikke bevæge sig 50 meter uden at få et ’ai ya yaaay’ med i ryggen – som blond anyways.

Dengang jeg var single, synes jeg tit at mænd var nogle skvat der alt for ofte havde læberne oppe i nummi på dem selv. Faktisk var det tit mig der opfordrede til ligegyldig smalltalk, efter at have kørt den klassiske øjenflirt over jægerbomber i nogle timer!

Derfor all the ladies. Tag imod alle de pift og sexistiske tilnærmelser der bliver kastet, grib dem med et highfive, knejs med nakken, sving med håret og giv de der mænd noget at prygle aben over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ægte kærlighedshistorie