California, baby!

Man er vel en Heksepige

IMG_4482Er vild med den der – på 5. år nu

Min stakkels tørre vinter kaktushud i mit lillebitte hoved, får nu al mit fokus. Altså udover min nye bil, mit savn til Robert, min længsel efter at bruge alle timer i solen og andre ilandsproblemer. Det virker til, at den der serum jeg anskaffede mig i går, rent faktisk ér et mirakelmiddel, men jeg er ivrig efter at hjælpe det tørre tapet lidt mere på vej.

IMG_4483…. men nu skal den der fætter afprøves

Jeg tænker derfor at prøve en anden make-up rutine. Som udgangspunkt bruger jeg ikke særlig meget make-up. Mineral foundation fra Tromborg sværger jeg til og det er ret angstprovokerende at skulle bytte den ud med noget andet. Men så læste jeg søde og dygtige make-up, artist Marie Thomsen sige, at hun derimod sværger til creme make-up. Derfor har jeg fundet en creme med lidt let farve, som jeg har fået af min søster, frem fra gemmeren og tænker at prøve den af.

BBog så er der mange der jabber løs om den der. Hmm…

Jeg vil helst ikke gøre mig afhængig af mere make-up end det jeg bruger nu, da det passer mig fint, at holde det til let dække, blush og mascara. Jeg giver det et par dage og afventer spændt, om dét kan være enden på tørken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

California, baby!