Så lad dog de stakkels børn fryse

Splat!

img_1802

At drikke sjusser med begge hænder og sin mand ved siden – BLESS!

Mojn. Svips, så skred tiden igen fra mig. Jeg kan ikke helt styre det, altså. Slet ikke lige for tiden, hvor alt bare klumper sammen. Planlægning af diverse arrangementer er måske også blevet foretaget med hovedet lidt for langt oppe et snævert sted i år. Nyt køkken og badeværelsesgulv, Roskilde Festival, navnefest for Gry og ferie på Mallorca i én stor portion, var lidt mere end gryden havde plads til, hvis i forstår. Lige nu har jeg allermest lyst til at nyde mit nye køkken når det er færdigt, fremfor at flyve til sydens sol næste mandag.

img_1809

img_1822

Det var en god fredag på Roskilde!

As we speak er jeg i Sønderborg, hjemme hos mine forældre, hvor jeg puster ud efter nogle fremragende dage på Roskilde. Min mand forlod jeg fredag nat i silende regn, for at tage tilbage til København, mens han dansede videre til Den Sorte Skole. Jeg derimod, brugte over 2 timer på at komme hjem, da hverken busser eller taxaer var at syne. SHIT, hvor var det nederen med neder på! Nå, men hele ugen skal jeg bruge på at forberede til fest for 35 mand på lørdag. Apropos regn. Hvis det bliver regn på lørdag, kommer jeg til at slå noget ihjel med kølle. Vi skal være ude i sommerhuset og regnvejr er bare ikke en mulighed. I morgen dribler jeg en tur til det tyske for at handle ind. Jeg har en indkøbsliste der minder lidt om en roman og jeg er glad for at min mor napper Gry, mens jeg får overstået praktikken.

img_1824

Gry hjalp lige med at pakke til 1 uge i Sønderborg og 10 dage på Mallorca – mens mor havde de onde tømmermænd

Nu tror jeg, at jeg skal have mig en mad og hente Gry ind fra sin lur. Jeg vender tilbage snarest. Lidt mere inspirerende end nu.

3 kommentarer

 • Emma

  Hej Ninna. Jeg vil blot sige, at jeg savner dig og dine skriverier her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • denice

  sådan en skam du ikke skriver mere 🙁 Kh. Denice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Bonusheks – hvor er du?:) Kom tilbage på bloggen! Håber du har det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så lad dog de stakkels børn fryse