Sommerferien går til...

Den højere enhed

Vores ‘lille’ køkken projekt begynder at tage form. Vi er nu nået så langt, at alle vægge er spartlet, slebet, malet og malet igen. Det betyder faktisk, at processen nu er ude af vores hænder og at professionelle folk tager over for resten. På mandag starter de med at ligge gulvet. Et gulv jeg virkelig glæder mig til at vise jer, da det i sandhed bliver et syn der er guder værdigt. Tænk; glamourøs Studio 54 møder Aladdin og så har i vores nye køkkengulv.

Hele dagen i går og i dag knoklede jeg for at få malet færdigt, da vi ikke kan være i køkkenet mens de ligger gulv og lige så snart de er done, rykker tømreren ind for at sætte køkkenet op. Imens trækker vi vejret ekstra dybt og prøver at omfavne følelsen af at bo i en romalejr. Pfff. Jeg hader at bo sådan her, med et badeværelse der både skal agere køkken og toilet på samme tid. 1 uge mere. 1 uge mere. 1 uge mere, så smutter Gry og jeg til Sønderborg.

img_1772

Malet og klart til næste step

Som lille ekstra, kæmpe bonus, har de søde gulvmænd tilbudt at fikse vores badeværelsesgulv, mens vi er på ferie, hvilket fortjener en flaske champagne i sig selv. Det tager nemlig 5 dage at ligge, hvor jorden er giftig og utrædelig. Det havde betydet toiletbesøg i gården og ekstremt fedtet hår, eller tiltuskning af bad andre steder, havde vi været hjemme i processen. Vi har besluttet at gulvet i badeværelset skal være…. lyserødt! Baby lyserød epoxy. Jawsa! Lige nu glæder jeg mig mere til at komme hjem fra ferie, end rent faktisk at feriere, da jeg slet ikke kan vente med at se lejligheden efter de kosmetiske indgreb.

img_4134

Samme farve lyserød som på min elskede is

I går eftermiddags fejrede vi yngste bonusbarns 11 års fødselsdag ude hos hans mor, sammen med 17 andre til grill og jordbærkage. Jeg synes til stadighed det er sejt, at Robert og ex formår at holde én fødselsdag med diverse familiemedlemmer på kryds og tværs. Det burde jo være lov, når kærligheden brister og børn efterlades midt i det hele.

Resten af dagen skal bare bruges på at glo på vores lille vidunderbarn, der nu både kan kravle op og ned fra sofaer, brikse, stole og puffer – og i øvrigt også hænge i høje reoler, med hendes små buttede fingre!? I aften har jeg et brændende ønske om at campe i stuen med sushi, snolder og Matador, mens jeg glor på regnen og holder min bedste ven i hånden. Når ting går op i en højere enhed – sådan en dag!

Ps. Det der regn? Skrid lige til på onsdag når førnævnte bedste ven og jeg skal drikke sjusser synkront, på en mark i Roskilde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien går til...