Thailand paradis #7

Thailand paradis #8

God aften folkens. Her er kl. 19.30 og Gry er ved at blive puttet. Dagen i dag har været lidt lang og jeg har nu officielt hjemve! Ja, det er så forbandet forkælet at sige, når nu jeg er så velsignet at være i Thailand med min lille familie, hvor vi bor de dejligste steder, har 34 grader hver dag og ingen forpligtelser der stikker en kæp i hjulet for os. Det hele har været en fest. En sand fornøjelse og et eventyr. Gry er den letteste rejsebaby. Hun er glad, fuld af gåpåmod og allermest interesseret i at pludre med alle på sin vej. Hun har hverken pebet over dårlig mave, fremmede forhold, varmen, manglende plads til at gakke frit rundt, eller gang på gang at skulle vente, enten det ene eller det andet sted. Jeg savner bare så forbandet meget nogle ordnede, hjemmevante forhold. Min vaskemaskine skriger på mig og min seng græder. Min krop hungrer efter at blive tæsket igennem noget træning og jeg savner ikke at skulle tage stilling til et menukort 2-3 gange om dagen. Når man har det sådan, begge forældre, så kan dagen godt blive lidt lang. Vi har aftalt, at det er helt ok at savne, at det faktisk er det optimale, men at det ikke må få overtaget resten af turen. Kort sagt – vi prøver at grine lidt af det, samtidig med at vi føler os lidt som nogle røvhuller.

Anywho. Ungen startede med at skide på begge vores lagner, sin egen dyne, samtlige håndklæder, sengetøjet og sin klud, da hun stod op i morges. Egentlig tror jeg bare vi forstyrrede hendes vanlige tur på morgen tønden, da vi flåede bleen af hende. Så det var jo bare fedt. Sagde ingen aldrig. Da krisen var vasket, smidt til side, hængt til tørre og lagt låg på, var det tid til morgenmad. Ikke noget som en god mudderpøl til at sætte gang i appetitten. iuv! Vi havde besluttet at smide skidesprælleren i en bæresele og gå langs stranden, for at få lidt luftforandring. Det gik helt fint, selvom Gry ikke er meget for at agere kængurubaby. Det var dog ikke meget der var at udforske og efter en shake på en af de 100 strand barer dabbede vi tilbage til vant territorium. Mellem 12-15 er det som om alt koger, bogstaveligt talt. Pool vandet er måske 28 grader. Derfor er svært at opholde sig andre steder end i skyggen og helst inde, når man har små 8 kg. Ren, rå marcipan med sig. Faktisk brugte den lille det meste af eftermiddagen på at sove, mens de voksne dasede i sengen med film. Da vi alle 3 var oprejst, prajede vi en tuk-tuk og smuttede ind til byen, hvor vi basar shoppede lidt, inden vi spiste en tidlig aftensmad på en hygge joint der lå ude i vandet. Inden vi hoppede retur til vores kammer, provianterede vi lidt i det lokale supermarked. Den slags kan jeg jo ikke kontrollere eller administrere uden en voksen ved min side, og da Rob ventede udenfor gik det altså som det gik. Min kuffert er nu fyldt op med kokos produkter i alle afskygninger og jeg er i tvivl om jeg har plads til vores medbragte sager. Sowy.

Nå, nu sover Gry og jeg er blevet inviteret på en iskold Singha date, af min bedste ven, ude på terrassen. Kun svin og fæ ville takke nej til det. Godnat fra hjemves ramt, heldig Heks.

img_0971 img_0970 img_0954 img_0955 img_0962 img_0966 img_0967 img_0964

Billederne får I i en lind strøm. Nettet her SUCKS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand paradis #7