Thailand paradis #6

Thailand paradis #7

img_0920

Happy 3-some

Hej onsdag fra en solbeskinnet terrasse kl. 09 om morgenen. Her er stadig varmt og her er stadig lækkert. Dog må jeg blankt erkende, at hjemveen begynder at kilde mig lidt. Ved i hvad det jeg savner allermest er? Noget som jeg aldrig troede jeg skulle komme til at opleve og da slet ikke sige højt; mine rutiner. Fandme så. Her er det vigtigt at nævne, at det er barselsvilkår rutiner. Havde jeg skulle returnere til et arbejdsliv i hamsterhjulet, kan jeg med 10000% sikkerhed sige, at det ikke var noget jeg sad og længtes efter. Men jeg savner, at Gry kan sidde i sin stol og spise morgenmad, at hun kan få en ren røv på et puslebord. Jeg savner, at kunne vaske lortebefængt tøj i min vaskemaskine. Jeg savner en ordentlig seng til vores lille basse, selvom den vi har fået tildelt her, virker ganske upåklageligt. Jeg savner, at hun kan fræse rundt på gulvet, uden at hun bliver iskold på et stengulv. Især savner jeg det sidste, fordi hun for allerførste gang tog de spæde kravle ’skridt’ i går aftes. Magisk siger jeg jer, at ligge der i sengen alle tre – og så skete det. Det har været længe undervejs og faktisk har hun jo ’kravlet’ i et par måneder nu, det har bare foregået på en lidt utraditionel måde. I går knækkede hun altså koordinationskoden, men desværre er der ikke så meget fornuftigt øve underlag i Thailand.

img_0930

ALLE vil have fingrene i Gry og er ikke blege for at snuppe hende og lade som om, hun var deres egen. Denne dame fik i går næsten Gry til at sove. Wauw!

Anyways. Det er godt at savne og jeg har det glimrende med, at jeg rent faktisk kommer til at crave at skulle hjem, frem for at gemme mig på bunden af poolen, når der er afgang på mandag. Vi har bestilt en privat chauffør til at komme og hente os, for tanken om 2 timers svedig sejltur, efterfulgt af 50 min. i bil, for at komme til Krabi lufthavn, giver mig koldsved inden vi er kommet af sted. Det bliver en lang tur hjem, da vi igen har et 4 timers stop i Doha og at rejse med sejlsved ud over det hele, magter ingen af os. Desuden ville de koste det samme i bil, som med båd, så det var ikke særlig svært at tage beslutningen.

img_0928

Lille pige – kæmpe hav

I går tilbragte vi hele dagen på stranden. Det er ikke sidste gang. Der var en virkelig dejlig vibe dernede og vi fik en lidt mere autentisk smag på Thailand. Vi fandt et perfekt sted med skygge, så den lilles, små flæskeben ikke blev forvandlet til kyllingespyd i solen. Lige ved siden af, ligger den hyggeligste strand bar/ restaurant, hvor vi både spiste frokost og aftensmad. Vi nød også godt af deres smoothie udvalg, der ikke koster mere end 15 kr. stk. Joe & the Jizzle, go home! Hen af eftermiddag smed jeg mig på en massage madras og lod mine fødder skrubbe, mens jeg gloede på krystalblåt vand. Desværre har damen været lige venlig nok med børsten, for min ene hæl er faktisk fuld af små sprækker nu – og det gør latterligt nas, skulle jeg hilse og sige.

img_0932

Altså…

img_0937

Frisk, lækker føde til ingen penge

Mit lille, stakkels barn har fået lidt bøvl med maven. Kombinationen af at sluge lidt for meget klorvand, blandet med hendes konstante lyst, til at slikke på alt muligt, er mit gæt. Det betyder, at vi skifter bleer i pendulfart og at jeg har fået en vabel i min højre hånd – af at skylle tøj op hele tiden. Jeg har haft nogle små breve med mild baby medicin mod dårlig mave med, som vi har givet hende et par stykker af og det har hjulpet lidt, men ikke nok. Heldigvis er hun en trooper og lader sig ikke mærke med noget og så længe hun er rolig, er Rob og jeg det samme.

I dag tror jeg vi nakker endnu en dag på stranden, jeg skal prøve den der kokos massage og så skal jeg atter svælge i friske frugt drikke.

img_0939

Der ligger jeg om, count down, 2 timer

Ude godt, hjemme bedst. Men først om nogle dage. Nu skal jeg i poolen. Adjø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand paradis #6