10 ting jeg forstår

På gensyn, vi ses d.1/8.2017

‘Jeg tror sgu lige jeg napper mig en lur’, tænkte jeg i dag kl. 12.45. Og ved I hvad? Det gjorde jeg. Hej, jeg hedder Ninna og jeg har barsel!

Jeg stod tidligt op, sagde godmorgen til mine døde hænder og min lille familie, og så kørte jeg afsted mod arbejde kl. 07.30. Jeg stoppede hos en bager på vejen, for at væbne mig med folkets yndlings kager og så troppede jeg ellers op til min sidste arbejdsdag, aka. oprydning og nedlukning.

Det var en skør fornemmelse at rydde skrivebordet, skufferne, sende de sidste mails og skrive ‘vi ses d.1/8.2017’ i min autosignatur. Skør, men ikke mindst rar fornemmelse at slippe det sidste ansvar og og overlade roret til en anden. Kl. 10.00 lukkede jeg døren for sidste gang, med lovning om at komme forbi med hjemmelavet kage- og barn, når hun engang melder sin ankomst og tilhørende manerer.

Så der har i det. Fra nu er jeg officielt barslende. Bortset fra mine (fucking) døde poter føles det fantastisk. Jeg har tænkt mig at nyde det skamfuldt og gøre alle de ting jeg har lyst til. F.eks. planlægger jeg, at daglig lur skal være en fast del af programmet. I må godt hate lidt – det kán godt virke en anelse provo.

Om lidt er der aftensmad der skal forberedes. Det er almindelig mandag for alle andre i familien, hvilket betyder fuld plade for diverse aktiviteter. I morgen skal jeg atter hen til nåle-mor og så har jeg booket en tid hos en kiropraktor. Flere steder har jeg læst, at en knoglevrider kan tage toppen af dødheden i hænderne. Fingers X’ed (hvis man ku’)!

Nå, men først – kaffe og genhør af dagens Kirsten-Birgit reportage.

IMG_8876

I sidste uge bestilte jeg den her baby-nest til den lille. Den blev sendt ud på work, så jeg samlede den først op i dag. Er den ikke fin? Der kommer hun til at putte så fint

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg forstår