Se lige hvad jeg har købt

Noget om være gift med sin bedste ven

Om ikke så længe har jeg været gift med Robert i 3 år. Det betyder samtidig, at vi har været kærester i 3½. Det tog mig ca. 28 år at finde mit livs absolutte største kærlighed – og min bedste ven. For det er han. Min mand er min bedste ven.

Jeg er glad for, at jeg i de 28 år inden jeg mødte Robert, har fungeret som en lynkineser på crack i perioder. Forstået på den måde, at jeg ikke et eneste sekund fortryder de kærlighedsflop, one-night stands, salte tårer og kortvarige kærlighedsopturer jeg har haft. Og sagt mellem mig og jer – der har været en del.

Det har nemlig alt sammen været med til at skabe den fineste kærlighedsform, som mit ægteskab med Robert er støbt i. Alle de mislykkede forhold, om de så har varet 2 timer eller 7 år, har hver og en været med til at give mig en forståelse for, hvad det er jeg har brug for, for at være 100% lykkelig i et forhold.

At jeg så har været ekseptionel, over the top heldig med Robert, er blot endnu en fed appelsin i min turban, men jeg var ret afklaret med hvad jeg ville have – og hvad jeg ikke ville have, da jeg indledte mit forhold (efter 2 minutter) med Robert, en mørk og bedugget januar nat.

Jeg ville have en mand der respekterede mig. Som satte mig som nummer 1 i hans verden. En mand for hvem jeg ville fungere som hans vildeste drug. Det lyder måske lidt højrøvet, men jeg var færdig med at gå på kompromis med mig selv, som jeg havde gjort alt, alt for meget. Jeg fik det jeg ville have. Alt det jeg havde bedt om gik i opfyldelse, med krymmel, creme, guf og kirsebær på toppen.

2

MIN!

Jeg håber min egne børn vil søge grænser, balancere på kanten, kvaje sig, slå sig, boltre sig og tage for sig af den enorme buffet, så de en dag bliver helt klar over, hvad det er de egentlig har lyst til i det helt store kærligheds vendespil. Og så håber jeg, inderligt og vildt, at de får lov at opleve kærlighed, som den jeg har til deres far. For selvom mine 28 års fri leg har været med til at gøre mig bevidst om hvad der skal til for at fylde mig op af kærlighed, er jeg godt klar over, at det jeg har med Robert er sjældent. Jeg tror oprigtigt ikke på, at alle får lov at opleve magi på den måde.

Jeg tror heller ikke det er alle, der betegner deres partner som deres bedste ven. Nogle vil måske slet ikke have det sådan og har brug for at holde bedste venskaber og partner for sig. Sådan har jeg bare aldrig haft det. Mit største ønske i et forhold har altid været, at finde et menneske som havde lige så meget brug for mig, som jeg havde for ham. Som ønskede og værdsatte mit selskab og som ikke havde brug for at flygte fra det. Alt det og en verden mere, har jeg fået i min mand. Det er jeg i øvrigt vildt beæret over, for jeg ved hvor svært Robert har det, ved at slappe af i andre mennesker selskab og hvor svært han har ved at give sig hen, punktum.

Det er det vildeste rush at være gift med og forelsket i sin bedste ven. Det har stået på i 3½ år nu og rusen er ikke blevet mildere, efter der landede et lille kærlighedsbarn i min mave, tværtimod. Nogle gange bider jeg mig i kinden af lykke, over alt det jeg har fået og hver eneste dag er jeg taknemmelig over at jeg fik Robert.

1

Lige knap 2kg. ren kærlighed

Det kan være svært at rumme til tider. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det bliver, når min bedste ven og livs lykke om lidt står med vores fælles barn i sine arme. Kan man eksplodere af kærlighed?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige hvad jeg har købt