Stadig mig, stadig os!

Pølsearme og retter fra himlen

2. gang indenfor 1 uge med forstrukket nakke?! I morges skete det, da jeg skulle vaske shampoo ud af mit hår og jeg lidt for ivrigt (åbenbart) kastede mit hoved forover. Det gjorde således min morgen til en tarvelig en af slagsen og jeg tog mig selv i at fortælle Robert, at ’det IKKE er en god morgen’, mens jeg lignede den bestøvlede kat fra Shrek. Det var ligeså meget fordi jeg hverken kan vaske- eller tørre hår, lægge mascara, eller i det hele taget have mine arme over hovedet mere end 15 sekunder af gangen, før det føles som om alt blod bliver igle-suget ud af dem og de bliver følelsesløse og døde, som to kolde ringridderpølser i en køledisk. NOT that fun!

1

Jeg var ellers kommet helt i zen, da jeg i går eftermiddags blev nuslet og puslet som en anden missekat af min ansigtsbehandler. Jeg kan snart fejre 2 års jubilæum med hende og jeg har ikke tænkt mig at stoppe af den grund. 90 minutter i den sødeste himmel, hvor retter som ansigts- og hovedbundsmassage, fugtmasker, dybderens, nakke- og skulder gnubning, rettelse af bryn og generel lækkerhed, bliver serveret i lind strøm. Det er som nirvana hver eneste gang og jeg planlægger at holde ved min hver anden måneds date med hende, selvom jeg næste gang muligvis skal hejses op på briksen med lift.

I eftermiddag står den på kaffe i solen med Maria, som jeg ikke har set i alt for længe. I morgen glæder jeg mig til min ugentlige omgang yoga og så holder min mand faktisk reception/fest for hans firma, der fylder 10 år. Ved bare ikke hvor meget lyst jeg har, til at agere preggo yoga wife, blandt et hav af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere og det der med at skifte til skrud og røde læber kl. 21, for så at gå hjem i seng kl. 22, virker også bare uoverskueligt. Ja ja, kald mig bare doven.

b

Se i øvrigt lige hvad jeg købte i Berlin. Havde ellers svoret at jeg ALDRIG skulle i et par Birkenstock, men jeg er SÅ glad for dem

Ellers glæder jeg mig egentlig bare til fredag. Robert og jeg sætter os i Passaten når kl. slår 16 og drøner mod det sønderjyske. Vi skal ned og besøge mine forældre og så skal vi afhente en meget særlig ordre. Nemlig barnevogn og vugge til den lille babypige. Vuggen har jeg selv sovet i som bette gnalling, og det har min søster, hendes kids og mange andre børn i familien også. Det er ret hyggeligt, synes jeg. Skal nok smide et billede ind, når den er i hus.

Nu vil jeg hvile mit stakkels hoved i mine hænder, inden jeg skal ned og tømme en buffet. Ungen vokser hurtigere end Medina skifter kærester og det er som om hun tømmer mine energidepoter i farten.

Vi ses Heksevenner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig mig, stadig os!