At pakke en taske...

Døde hænder og små sko

a

Hun kan lige så godt lære noget om fest fra starten, den lille

Wush, så var jeg lige væk lidt. Jeg har været lagt ned af et hold i nakken, et polterabend, familie og karpaltunnel syndrom.

b

Det var TOUGH ikke at kunne sjusse en hel dag, siger jeg jer!

I dag er der 4 uger til jeg går på barsel. Vi er altså nu så langt fremme, at det er på sin plads at tælle i uger. 4. 4 stk. som godt må gå lidt tjept. Selvom jeg egentlig synes jeg fortsat er ubesværet af min graviditet, begynder der så småt at stikke smågener frem hist og her. Det der med varme og dårligt indeklima er virkelig noget rod. Min krop hæver op og det gør ondt! Det værste er dog at jeg har fået det man så fancy kalder ’karpaltunnel’ i hænderne. Det betyder at jeg konstant føler mine hænder og underarme slumrer. Det stikker, prikker, spænder og snurrer, faktisk så slemt at jeg i går fik herre ondt af at skære 4 skiver spegepølse?! Nætterne er et helvede, fordi det konstant føles som om mine hænder fryser til. Til min skræk har jeg googlet, at det først er noget der går over, når babyen er ude. PS. der er altså 2 måneder igen! PIS! Er det noget nogle af jer har erfaring med, så hører jeg meget gerne fra jer.

c

I går besøgte vi familie i Dragør. Nogle var badeklare…

d

Jeg ELSKER sommer!

f.

2 måneder igen. Se lige de her babies?!

3 kommentarer

 • Gritt

  Jeg lider også af sovende hænder, og sovende hud på mine underben…mærkeligt fænomen. Det er sgu de underligste gener der følger med en graviditet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Synes du ikke det er død-ubehageligt? Jeg er ved at blive loco!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gritt

   Jo, det er mega ubehageligt. Skal lige bruge 5 minutter når jeg vågner om morgenen, på at lave venepumpeøvelser, for at vække de døde hænder. Det er også dyrt i porcelæn…jeg har indtil videre smadret 3 tallerkner og 2 glas, fordi de simpelthen glider ud af hænderne på mig:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At pakke en taske...