Gylp!

Mirakel på flaske

Jeg har opdaget et mirakel. Et af dem der seriøst virker. Jeg har lyst til at sælge det, som var det den vildeste grøntsagsslicer fra TV-shop, der gør livet lettere i køkkenet (kan i se det for jer)? Tror bare jeg nøjes med at sige, at du ikke skal tøve med at anskaffe midlet, hvis du er i tvivl.

Og nu til sagen. Jeg har altid – al.tid haft tør hud. Specielt i hovedet har det været et problem. Efter jeg blev gravid er det stukket helt af. Jeg skaller og flager i mit lille fjæs og uanset hvor mange olier jeg har smurt på, fede cremer jeg har købt, vand jeg har trukket, frø jeg har konsumeret, ansigtsbehandlinger jeg har nydt, har det bare ikke hjulpet. Resultatet er det samme. Tør og raspet hud! Det er mildest talt ikke særlig pænt, at ligne smuldret cornflakes i hele skærmen.

Frustreret deler jeg min elendighed med min evige ven, Maria, der selv kender til cornflakes fænomenet. Hun kunne imidlertid meddele, at hendes sorger var ovre, for hun havde fundet midlet. En serum der skulle gøre, at man faktisk ikke har brug for andet end dén og en dagcreme, for at få smuk hud. I min verden lyder det som at kunne leve af pandekager med nutella, uden at blive smælder fed (SUK). Dråberne var dyre, flasken lille og tålmodigheden slidt op. Sidstnævnte betød også, at jeg var desperat og trykkede ’bestil’, 5 min. efter vores samtale.

Jeg er nu en lille uge inde i ’behandlingen’ og lad mig bare sige: IT WORKS. Ikke mere cornflakes, ingen tør og irriteret hud. Slut med 80 produkter på en gang og hej til blød, smidig, ensartet og strålende hud.

Man skulle tro jeg var i gang med at sælge min sjæl fri fra skærsilden, men hvor ville jeg ønske, jeg havde kendt til vidundermidlet noget før.

Hermed givet videre. Ps. se bort fra prisen… Det virker virkelig og så er det SÅ drøjt i brug.

…. and there you have it!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gylp!