Baby status

Tag mig med til….

Jeg drømmer mig langt væk til varme destinationer i disse dage. Måske er det kombinationen af ikke at have været afsted i år, som vi ellers plejer og udsigten til faktisk slet ikke at skulle på sommerferie pga. lille-øglens ankomst. Måske er det bare fordi det pisser ned hele tiden? Planen er i stedet at rejse til efteråret, eller de koldeste måneder af 2017. Hvis jeg helt selv må bestemme, går turen til et af disse steder.

Mauritius

Sri Lanka – det nye Thailand

Tulum – Mexico

Santorini – selvom jeg faktisk helst vil dertil med min mand alene

Maldiverne

Yndlings destinationen – Zanzibar. Så kan Robert også surfe

Faktisk er jeg næsten lidt ligeglad. Bare der er varmt, rart, en pool og støvsuget for skrigende børnefamilier. Nåh ja, og somewhat ordnede forhold, når nu der er en lille baby om bord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby status