Send mere påske..

Baby status

8

At man stadig kører vandrejournal på den der måde, er mig en gåde (nu med rim). Hvorfor? Helt ærligt, hvorfor?

I dag var jeg til det obligatoriske jordemoder tjek, halvvejs i mit lille babyprojekt. Faktisk er jeg allerede 22 fulde uger henne i morgen.. det er simpelthen så gakket. Tiden går for hurtigt, samtidig med at den står lidt stille. Jeg er jo så heldig, at være top ubesværet, selvom jeg agerer ovn for den lille flødekage. Min eneste gene er det evindelige pisseri jeg facer 80 gange om dagen. Men altså, jeg klager ikke. Slet ikke faktisk!

Den lille har det godt. Hun vokser fint (det samme gør moren) og hendes lille hjerte hamrer derud af, som det skal. Det samme gør hendes små ben, eller hvad det er, der trommer på mit maveskind.

Om en måneds tid starter jeg til gravidyoga med indbygget fødselsforberedelse. Det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har indtil videre haft 2 forskellige jordemødre, der begge har insisteret på, at jeg tropper op til Rigets fødsels prep. Men helt ærligt ik’? Jeg kender flere der har leveret på Riget, som melder at det er totalt unødvendigt, ligegyldigt og på ingen måde særlig givdigt. Derfor holder jeg mig til YOJO (der hvor jeg skal praktisere yoga), ’smertefri fødsel’ som min søster har anbefalet mig, troen på mig selv, min krop og min mayn, der får lov at agere tapper tinsoldat, når den lille vil ud af min vom.

Jeg håber inderligt, at jeg vil være så ubesværet som muligt til det sidste. Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at en 3 timers gåtur fucker min lænd ret meget op, men det er ikke noget et par timer på sofaen ikke kan kurere. Jeg skulle jo gerne være i ’topform’ til min Stockholmtur med min mor om 3 uger, samt min miniferie til Berlin, sammen med Robert i maj måned. Ellers må det blive med dobbelt så mange kaffe/forfriskningspauser som vi ellers plejer.

9

Fra Berlin sidste gang. Jeg var slet ikke sur, selvom jeg da godt nok ser sådan ud. Det var SÅ fedt med scooter, men det bliver det nok ikke til denne gang, med stor mave på. Bliver det ikke lidt umuligt?

Things are good og foråret er på vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send mere påske..