Pimp up your board

Hej påske, jeg elsker dig!

IMG_8104

Café Alma på Islands Brygge. Fedt koncept med en seddel man vælger 5-7 forskellige ting fra. Men den der betjening….

Overskriften er på ingen måde en overdrivelse. Jeg er fuldstændig solgt til konceptet om at have fri både torsdag, fredag OG mandag oveni hatten. Indtil videre har jeg været top produktiv og nået mere på 2 dage, end jeg har nået på 2 måneder.

IMG_8107

Solbrille dage – så begynder det at ligne noget

Jeg nappede mig jo en ekstra fridag onsdag, hvilket jeg på ingen måder har fortrudt. Jeg startede således dagen med min mand og en omgang morgenmad ude. Faktisk brugte vi en hel time, på at blive afvist 3 steder, da andre mennesker åbenbart også har påskeferie (?!) og lyst til at få serveret morgenmaden. Nå, til sidst fandt vi et sted hvor maden var god, men betjeningen elendig. Tydeligt at de der damer IKKE havde ferie. Resten af dagen brugte jeg sammen med Sarah til kaffe og en cola i en kold solplet.

IMG_8111

Grillen på Christianshavn – Ok burger, ikke noget vildt imponerende

Torsdag stod i oprydningens tegn. Vi fik muget ud i vores kælderrum, skubbet rundt på en masse gammelt ragelse, gjort de store børns værelse færdigt, og nåede lidt længere med den lilles. Jeg fik hentet mit seneste Blå Avis scoop, bestående af en hel række af de klassiske børnebøger, til en pris der virkede som tyveri. Rob foreslog at indtage aftensmaden ude, så vi slog os ned på ‘Grillen’ på Christianshavn til en burger.

IMG_8112

Så så man lige mig!

I dag vågnede jeg tidligt, det samme gjorde babyen, så vi sneg os ud for at lade faren sove lidt længere. Jeg cruisede hen og gjorde bilen forårsren, inden jeg plyndrede en Fakta for alt hvad de havde. Da jeg returnerede hjem, var Robert i fuld gang med at støvsuge (HADE tjansen for mig) og jeg tilsluttede mig rengøring af hytte, så den nu også er forårsren. Rent sengetøj og lidt vasketøj er også krydset af listen og for at blære igennem, klaskede jeg også lige et bananbrød sammen i farten. Nu slappes der på sofaen inden vi skal ud og have lidt luft og senere i eftermiddag kommer det store barn – uden lillebror, der var den heldige vinder af en sommerhustur med en ven.

IMG_8114

Det bedste bananbrød, som ikke er specielt forbudt. Lavet på kokosfibre og loppeførskaller… og så smager det himmelsk!

Tænk engang – 3 hele dage tilbage til bare at nisse rundt i! LOVE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pimp up your board