Når den lille i maven, ikke er den mindste i kroppen

Til kamp mod tør fiskehud

hud

Pæn æske, hva’?

Her om vinteren får jeg altid så latterligt tør hud, i mit lille fjæs. En skavank jeg har haft fra babystadie. Jeg sørger for at proppe mig med gode olier, fedtholdige frø og andre sager, der kan hindre sandpapirs tilstande.

Desværre er det bare langt fra nok. Jeg må samtidig sørge for, at spæde til med gode cremer, olier og vigtigst af alt – en god serum.

Jeg har i lang tid brugt ISclinical, som jeg er overdrevet glad for. Det er bare så åndssvagt dyrt og selvom jeg ikke har noget imod at betale gode penge, for at slippe for at ligne en fisk strandet på land, har jeg vurderet at det er tid til at prøve noget nyt.

Derfor har jeg købt den prisvindende serum fra Vichy. Den har skabt overskrifter og artikler i den mere overfladiske del af nyhedssektoren, så nu må den prøves.

Er der nogle der har erfaringer med den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den lille i maven, ikke er den mindste i kroppen