Noget om nyt liv og en nazi nation

Ensom balsal i det kolde nord

Jeg har fået hold i nakken! Der hvor det gør ondt bare at holde sit eget hoved. Det må være kommet sig af, at jeg på en måde har ligget forkert i nat – men det må også være kommet ret hurtigt. Se, i disse tider står jeg nemlig op mellem 4-5 gange hver nat for at nifle. Det er sket mellem 3. og 4. gang i nat, så vi er næsten ude i en form for koldbøtte sovning, forestiller jeg mig. Det er træls. Jeg kan godt lide at kunne se til hver side (uden at føle mig skruetvinget i knæ).

Pizza

Hvad kan jeg sige? Det skulle gå stærkt, det bedste pizzasted lå lige ved siden af biffen – og, note to ME: Lad værre med at vælge en sandwich næste gang!!

Men ved i hvad? I skulle tage ind og se kollektivet. Dén er god. Simpelthen så fin, tankevækkende og egentlig også lidt barsk. Jeg havde nok forventet en helt anden film, men jeg blev på ingen måde skuffet. Vi nåede forestillingen kl.17.30 og også lige en bid mad inden. Det var faktisk et ret fedt tidspunkt, for man havde stadig noget aften efterfølgende… til at lægge vasketøj sammen i!

I morgen går turen mod Norges land. Normalt en tur som plejer at være ganske underholdende, da der bliver budt på fest og ballade efter endt kursusdag. Men da jeg ligesom bager et barn, der formodentlig er alkoholfornægter (so far), føler jeg ikke der bliver meget fest til mig. Jeg planlægger derfor at pakke min bærbare og eksterne filmharddisk med i tasken og håbe at jeg får tildelt et værelse med stor seng, der kan agere balsal for mig fredag aften. Det er da det mindste de kunne gøre?! Og så glæder jeg mig til morgenmaden, der er en 5km. lang buffet, med alt hvad et grovæder hjerte kan begære (Mrs.charming).

Nu kan jeg ikke holde mit hoved oprejst længere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om nyt liv og en nazi nation