Dear santa, PLEASE!

Forklaringen på den store hemmelighed

Nå venner. Jeg skylder jer faktisk en forklaring på min pludselige og lange tavshed. Det er jo ikke fordi jeg ikke gad blogge mere, eller var løbet tør for emner. Forklaringen var helt enkelt, at jeg ikke orkede det. Al min energi og fokus lå et helt andet sted, og jeg følte mest af alt jeg levede på planet ‘wierd’.

Sagen er nemlig den…. at jeg har været igennem et længere fertilitetsforløb. Yes. Simpelthen. Jeg har ikke rigtig lyst til at komme nærmere ind på det. Ikke lige nu i hvert fald, måske aldrig, måske en dag. Men det er den helt simple forklaring. Det har været shit hårdt, både fysisk men i særdeleshed psykisk og overskud til resten af verden har hverken været til stede, eller er blevet prioriteret.

B

MEN, jeg kan nu glædeligt fortælle jer, at jeg er gravid. Fandme så. Inde i maven på mig ligger en lille øgle, og skriger på mad konstant (grådig lille djævel). Det er så lykkeligt, ønsket og fantastisk og jeg har sjældent været så glad – og så på månen, på samme tid. Det er lidt som om der er en alien der har overtaget min krop, og jeg har ikke helt kontrol med noget. Som helst! Jeg stoler på det gængse udsagn om, at det fortager sig når man rammer uge 12, som kun er en pissemyrepissestråle væk.

Det er stadig virkelig svært at forstå. Som i overdrevet svært – men det bliver lettere, nu når maven begynder at bule lidt.

Kærlighedsbassen forventer at ankomme i den spæde begyndelse af august. I har hermed lov til at spise kage på mine vegne i dag. Hele ugen!

B2

Første og eneste indkøbte babysag

10 kommentarer

 • Maria

  Åh det var lige præcis den forklaring jeg håbede på. Stort tillykke!
  Håber jeg følger i dine fodspor snart. Vi tager tilløb til fertilitetsbehandling nu, da det åbenbart ikke sker af sig selv.
  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Tak, mange tak. Skynd jer at komme i gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Ihhhh, stort tillykke til jer. Har savnet din blog og tænkt lidt om, alting mon var ok! Dejlige nyheder – hilsen en 14 uger gravid læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke tillykke tillykke!!! Hvor er det fantastisk! 🙂 Dejligt du er tilbage og jeg glæder mig til at følge dig og din mave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort, stort tillykke – og dejligt, at du er tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear santa, PLEASE!