At bygge et badeværelse og have mel i munden

Getting there – næsten. Måske

Jeg spurter stadig om kap med tiden og det er ligesom om, at mine små skinker ikke helt er hurtige nok.

Vores badeværelse er næsten done. Sofaen kom i tirsdags og jeg siger jer den er smuk! Jeg nåede til sexolog i går, og har fået mig en slags mentor gennem uddannelsen, som jeg har svær optur over. Mentor forstået på den måde, at eftersom jeg ikke rigtig har behov for et selvterapi forløb (mere), bruger vi i stedet tiden til at gøre mig til en dygtig terapeut. Det bliver en form for uddannelse i uddannelsen. Juhu!

Hjemmeprojektet griber lidt om sig. Pludselig blev det også til nye gardiner. Tæppet i stuen blev skiftet. Vi har endelig besluttet os og købt billeder til nogle af de steder vi mangler. Vi har set os lune på Wegners cigarstol, eller noget lignende og så har vi bestilt to fine køkkenstole til det nymalede og opfriskede køkkenbord.

Se nye køkkenstole. Pæne, ja?

Jeg mangler stadig at blive klippet senere i dag og har nu også lyst til at gøre noget ved mit hår (den her makeover ting løber løbsk). Der er også lige det der bestyrelsesmøde i andelsforeningen. Vi har ikke fået fixet vores street tag på bilen endnu (som så også skal et smut til syn, great) og for bare lige at wrappe det hele op med en rød sløjfe, er jeg også gået i gang med julegave ræset.

Ved i hvad? Selvom der ikke er meget tid til nyde den der fantastiske, flotte sofa lige nu, kan jeg godt li’ at der sker noget. Jeg har elsket vores Nørrebro palæ siden jeg så det første gang, vi har bare ikke rigtig prioriteret at nusse om det, sådan rigtigt, før nu – så det føles SÅ godt at gøre noget! Det med julegaver er lidt hyggeligt og så bliver det i øvrigt virkelig dejligt, at holde jul i et hjem der er klar til det.

HAYVi sælger vores elskede HAY kugletæppe, da vi ikke lige ved hvor vi skal gøre af det mere. Det er så pænt!

Weekenden byder middag med Sarah i morgen aften, efterfulgt af goodbye fest for veninde. Lørdag har jeg en dimse-date med min dejlige mand. Vi skal rundt og hente diverse småting til det populære hjem og lørdag aften for jeg mulighed for at svømme rundt i min kæmpe sofa, da Hr.Tingleff har en date med hans søskende. Søndag har jeg en ubrydelig plan om at bure mig inde med Robert, som jeg er i svær underskud af.

Life is good. Jeg er glad!

Ps. Jeg skal nok snart tage lidt flere billeder af hele etablissementet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bygge et badeværelse og have mel i munden