En hyldest til livet og dem der gav mig det!

En weekend fuld af kager

man2De små basselår i action

Puh. What a weekend. Jeg synes ikke det er mere end en halv time siden, jeg driblede ud af døren på work, med den der boblende fornemmelse af frihed i maven. Men det er ligesom ovre nu.

man3Kagen der blev til 3 bastante chokoladelagkagebunde

Det har været en pakket weekend. Da den ældste jo havde fødselsdag i går, blev hele lørdag brugt på forberedelser og dimsen. Robert og jeg startede med morgentræning, efterfulgt af storindkøb (nu med vogn) for at være sikker på sukker-OD og overspisning til alle mand. Vi havde beordret de små på Byggeren (uden indsigelser) og mens jeg bagte kager til det halve af Texas, hang Robert vores smukke lysekrone op inde i soveværelset. Prøv lige og fat hvor fedt det er, at have diamantlys i sit sovekammer!

man4Se, så fint

man5Synd at man slet ikke kan fange det smukke, glimtende lys. Men jeg lover jer for det er fint, især når man har sådan en dimmer, der kan styre lystyrken

Det smarte ved at få gæster er, at man får naglileret hele hytten i bund. Derfor gør det egentlig heller ikke noget, at hele lørdag blev brugt på at være husmoder-Henriette, da vores hybel trængte til en overhaling.

manDen ene kage, uden frakke på

Søndag var det tidligt op, i håbet om at have en chance for at være før ude end den store. Det lykkes – nu med æg, boller, snegle, gaver, juice, flag og alt det andet der hører til et fødselsdagsbord. Derfra gik det hele slag i slag resten af dagen. Jeg fik ordnet de sidste detaljer og pludselig var huset fuld af fødselsdagsgæster. Det var en hyggelig eftermiddag og jeg tror den store på nu 11, havde en rigtig god dag.

man6Et begyndende morgenbord

I går aftes var Rob og jeg rimelig toast. De små bragede rundt nede i gården, så vi lå i stedet på sofaen og spiste kagerester, mens vi så film.

man8Et begyndende eftermiddagsbord

I dag er jeg sat ret meget tilbage. Jeg er træt! Heldigvis er ugen forholdsvis overskuelig. I dag på byder work og træning, samt sørge for dinner til de andre, når de kommer halvsent hjem fra diverse aktiviteter. I morgen er ligeledes work og træning og så må jeg hellere få vasket det jeg skal have med til Paris på torsdag. Onsdag er jeg nemlig på banen fra 06-23, med træning, work og DHL. Torsdag har jeg lige et par møder om formiddagen, inden jeg flyver ned til 4 dage med kvalmende kærlighed, sammen med min mand.

man7man9Den her kage var aaaalt for vild!

TORSDAG.KOM.NU!

man10Også den her – faktisk! Men chokoen vinder

2 kommentarer

  • Denice

    Uh! Lækre kager. Glæder mig til dine Paris-blogs, skal nemlig selv derned om nogen mdr (føs’dagsgave til min mand). Kh Denice

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Jeg skal nok forsøge at opdatere så meget som muligt. Ellers laver jeg et fyldigt referat, når jeg er retur 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til livet og dem der gav mig det!