Jeg har udødeliggjort mig selv (næsten)

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Altså, det er jo fedt det er sommer og 30 grader, endelig – men selvom det er varmt og man føler sig som et bål i en hedebølge, er der så ikke nogen der vil forklare mænd, at de skal beholde deres t-shirt/undertrøje på, når de jasker rundt inde i byen. Kæft hvor ser det dum bøvet ud, at rende rundt og flashe packs, uanset om det er 6 eller 12, inde på strøget!

– Det der med at være svært grådlabil har taget overhånd. Sidst skete det, da jeg sad i bussen og min playliste valgte et eller andet, der åbenbart var lidt var sart for mine små ører – og øjne! Lige midt i 6A! Bitch please!

– De der billeder fra Østrig – shit!

– Jeg tænker, at jeg gerne vil have en tusch mere. Det er som om, jeg tænker det ret tit?

– Der er kun små to måneder til jeg starter i skole. Det er et festfyrværkeri værdigt. (Også en lille smule angstprovokerende)

– Robert og jeg har stadig ikke rigtig fået planlagt vores LA tur. Jeg ved bare at jeg vil sove på et rigtigt motel, køre rundt i Beverly Hills, se Hollywood skiltet og spise burger på In-N-Out, i hvert fald…. 4 gange!

hollywood-sign-ftr

– Tanken om at det er efterår/vinter lige om lidt, giver mig lidt lyst til at skrige som en kat i slagsmål (seriøst, har i nogensinde hørt det?) og montere et solarie rundt om min krop. Jeg H.A.D.E.R kulde!

– Om lidt har jeg været gift i 2 år. Jeg er gift??!

– Tror I egentlig at rigtig rige mennesker, har virkelig nederen dage? Jeg mener, hvis man kan eliminere at cykle i regnvejr, stå op kl. 7.15, handle ind kl. 17.30 med alle de andre søkøer, støvsuge (!!), ligge tøj sammen og stå i kø på posthuset, så har man altså ret gode odds?

– Efter Roberts og mit lille thaieventyr for noget tid siden, har jeg drømt om den der røde karry. Også kl. 9.30 om morgenen?

vigtig

– Jeg mangler ny musik på min playliste. Det er ved at blive pinligt for mine egne ører, at straffe dem med de samme 6 numre.

– Hvorfor er det egentlig, at man er meget mere sulten når man er på arbejde, end når man har fri? I min ferie kunne jeg gå til kl. 12 uden at mærke sult, nu er mad det første jeg tænker på, når jeg slår øjnene op. (Okay, det lød ret sørgeligt!)

– Jeg bliver svært angst, kogt op med sinds-vred, når jeg læser om folk, der har bøvlet med død ankel flere ÅR efter en forstuvning/ledbånds flænsning. Jeg mener – come on a little?

– På ferien flækkede ‘nogen’ skærmen på min telefon. For første gang ever, er jeg komplet ligeglad, hvorfor den stadig er flækket. Der sker åbenbart ting og sager, når man bliver 30!?

– Ordet ‘MUMS’? Virkelig? Bruger vi det?

– Jeg er kommet til at sige ja til at løbe DHL på onsdag! Pisk med nælder for den beslutning! Det der med at løbe i osen fra andres grill-helvede – det er som at indånde 30 døde svins sjæl på én gang.

– Ps. Jeg er blevet virkelig dygtig til at drikke vand! Wuhuw!

– Hej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har udødeliggjort mig selv (næsten)