Vigtig viden, ligegyldig info

Tror du på den eneste ene?

eneTrue love!

Jeg har fået spørgsmålet et par gange. Engang tror jeg mit svar var ja. Dengang jeg var yngre og uspoleret af hvor led og ondskabsfuld kærlighed kan være, troede jeg naivt og uskyldigt på illusionen om den eneste ene. Mit svar i dag er nej. Jeg tror ikke på der er én eneste ene, jeg tror der kan være mange igennem et helt liv. Man er jo på forskellige niveauer hele livet igennem og hvad der var rigtigt for mig for 8 år siden, er ikke nødvendigvis rigtigt for mig nu.

Jeg tror derimod på, at man kan høre sammen. Jeg vidste på 1.date med Robert, at vi hørte sammen. Jeg vidste det på en måde jeg aldrig har oplevet før. Det var ligesom at komme hjem, spejle genkendelse, finde den manglende brik, da Robert trådte ind i min lejlighed for snart 3 år siden og fra det sekund, ønskede jeg at være sammen med ham for evigt.

its-national-best-friends-day-1-9641-1339169992-6_big

Skulle vi, gud forbyde det med salt over skulderen og begge næver i bordet, gå fra hinanden, ville vi sikkert hver især kunne finde en ny eneste ene, men jeg ville ikke finde endnu en jeg hører sammen med. På den måde tror jeg kun på der er én. Det er måske 2 sider af samme mønt, men i min verden er der forskel – en forskel der er altafgørende.

På samme måde kan du også sagtens have haft mange ’den eneste en’er’, men du kan ikke have haft 10 ’den eneste ene’, som samtidig er din bedste ven. Jeg ved jeg hører sammen med Robert, fordi han også er min bedste ven. Vi er makkere ham og mig. Det er helt unikt og gør vores kærlighed endnu stærkere, fordi vi har et gyldent venskab kørende, som bygger på alle de ting et venskab skal og må indeholde, for at man kan fungere som buddies.

vintage-bride-and-groom-illustration-modern-design-7-on-cake-wedding-ideasMarriage

Jeg føler mig så heldig, privilegeret og ovenud lykkelig for, at jeg har fået lov at opleve kærlighed på den her måde. Der er noget i mig der siger det er ganske sjældent – men måske jeg bare har kærlighedsnøkker?

2 kommentarer

  • Anne

    Kære Ninna. Tak for en super fed blog. Jeg har ikke bonusbørn, men elsker alligevel at læse om stort og småt. Især er jeg vild med din ærlighed – specielt kommentaren omkring at du ikke hele tiden GAD agere badedyr (sådan har jeg det med mine unger – selv om de er helt mine:-))
    Dit forhold til Mr. Rob er så meget lig det jeg har til min mand på 12 år. Jeg knus-elsker han og ved at vi er makkere i tykt og tyndt, men vi har også begge en stor bevidsthed om, at der kan gå alt for meget leverposteg, ble-indkøb mm i dagligdagen.
    Fortsat fantastisk ferie.
    Bedste hilsner Anne❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Kære Anne. 1000 tak fordi du kigger med og kan lide hvad du læser. Det gør mig simpelthen så glad.
      Det er dejligt at høre, at også du tager dig tid til time-out fra familien, for at restituere – selvom dine unger er helt dine egne 🙂 Og så gør det mig lykkelig, at man på 12.år, kan være lige så forelsket som man kan på 3. Kærlighed – findes der noget vildere?
      De bedste hilsner fra Heksen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info