En Østrig fortælling #3

Murmeldyrs-lindring

IMG_5756Se det lille hoved…

Hvis man er heldig, kan man her i det østrigske vidunder landskab se murmeldyr. Jeg har set dem på nogle af mine tidligere ture til Østrig (og haft lyst til at tage en med hjem), men ikke været så heldig denne gang. Det sidste murmeldyr jeg så, var skindet af den som min far har pløkket, på en jagtrejse hertil.

I går da vi stoppede i en biks for at shoppe lidt gear, så jeg noget murmeldyrssalve, som skulle fungere som en form for voltaren creme. I ved, sådan noget der lindrer ømme og medtagede muskler. Egentlig ville jeg godt have haft noget, men kom fra det i min iver over min nye fleece (ja, jeg er 80).

I morges da Rob var ovre for at proviantere til dagens tur, havde den søde mand så købt en tube med til mig, i håb om at det kunne afhjælpe mine tæskede stængler.

Måske er det indbildning og ren make believe, men jeg synes det lindrede, da jeg gned det på mine mørbankede kødstykker.

Uanset hvad. Murmeldyrssalve – hvor sejt er det lige?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Østrig fortælling #3