Så kæmp dog?!

Depression incoming og rødvin af flasken

Mandag 5Snob lunch.

Jeg tror jeg får en depression lige om lidt! I forvejen har jeg det virkelig stramt med at vinteren er så lang, kold og mørk og når den så bare fortsætter et år i træk, er det som om jeg bare får lyst til at gnave min hovedpulsåre over!

Vi er i uge 26 nu. Det betyder der stadig er 5, FEM uger til jeg har ferie.

Mandag 4Det er ret pænt, det der lydshow (også sjussen)

Weekenden er gået hurtigt, alt for hurtigt. Fredag var jeg til den dejligste ansigtsbehandling hos mine nye YNDLINGS beautydame, efterfulgt af gavefund til den mindstes fødselsdag. Aftenen blev brugt på sofaen solo, da min mand var på sjusrunde.

Lørdag havde jeg en date med Maria, som jeg ikke har set i 100 år. Vi kørte en tur op til Louisiana og spiste frokost på en eller anden (over) posh snob restaurant hvor to slurke hvidvin kostede små 100 kroner og rygning ved bordene (udendørs) ikke kunne komme på tale. Bitch please?!

Mandag 3Aftenkaffe i regnen med Hr.Rob. All I need

Da jeg kom hjem havde min mayn købt nyt lydsystem til hele hytten. Vi har talt om det siden vi flyttede ind, men har ikke lige fået gjort noget ud af det. Før nu. I.LOVE! Sonos, kender i det? En (eller flere) højtaler i hvert rum og så kan man styre musikken fra telefonen. Så man kan spille forskellig musik i hvert rum. Det er intet mindre end genialt og lyden er fantastisk.

Mandag 2Saftevandsvin – direkte af flasken

Det affødte en lille køkkenfest, der aldrig helt udvikelde sig til et rave. Vi kørte ud og fik en kop kaffe og fortsatte med rødvin i vindueskarmen, mens vi battlede gemt og glemt musik.

Søndag sov vi længe og så stod den ellers på fødselsdag for den mindste ude ved hans mor, sammen med resten af familien. Vi var ikke hjemme før kl. 18 og derfra handlede det egentlig mest bare om at få holdt det søndag der nu var tilbage.

Mandag 1Gaver til barnet

Og hep. Mandag igen – det er næsten ikke til at holde ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kæmp dog?!