TAK - TAK, for fanden!

Sommerskinker (eller mangel på samme) og uforgængelig tusch

IMG_4632Jeg fik den der af barnet i går. Kan nogen sende nogle flere?

Min selvdisciplin er tæt på ikke eksisterende! Det var meningen vi skulle have trænet i morges, men tanken om at sætte uret til kl.08 en lørdag morgen, gav mig mandagskvalme og heldigvis var Rob med på at droppe det, til fordel for mavepinsel på stuegulvet. Jeg gider simpelthen bare ikke over i det spjætcenter for tiden. Passer jo fint sammen med, at man snart skal ud og vise skinker i cowboyshorts og kjoler?!

Det store barn sov ude i går (surprise), så Rob og jeg havde igen fornøjelsen af den mindste, helt solo. Det blev til en stille og rolig aften med Dragefilm, snoller og en lille snak om koldbrand og giftslanger. Standard når man bette på 3-mandshånd.

Senere i dag skal jeg med en veninde ned til min lokale blækpusher, hvor hun skal have lavet sin første uforgængelige tusch. Bliver lidt hårdt at gå derfra, uden selv at få lavet noget. Oh well! Jeg har lovet mig selv at der skal gå lang tid, før jeg igen skal under nålen (pfff). Ellers skal dagen bare bruges på kaffe, lidt skriblen og nissen rundt.

IMG_4631Fredagsslik til de voksne

Jeg har sagt det før i øvrigt, men gør det lige igen. Hold jer endelig ikke tilbage, hvis der er noget i tænker kunne være fedt at jeg tog op, eller jabbede noget mere om. Nogle af jer har før sendt ønsker udenom juleaften – bliv endelig ved med det. Og ha’ en dejlig lørdag, ik’!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK - TAK, for fanden!