X

Påske perfection

IMG_4427Gok gok!

Påskedagene er klækket. Vi startede i højeste humør med alle mand at sætte os i bilen og brage mod Sønderborg. Lykkeligt uovervejede omkring det faktum, at vi måske ikke var de eneste, der ønskede at aflægge familien et visit i det jyske. Turen kom så til at tage os 4 1/2 time, altså 1 1/2 time mere end normalt. Jeg må jo bare endnu engang konstatere at motorvejskørsel bare ikke er danskernes spidskompetence. Uheld, kø, stopkørsel og venstrebane-snegling. PUH!

IMG_4416Den mindste sov det meste af vejen og den store cruisede ipad, lucky types

Endelig nåede vi frem til mine forældre, hvor der straks blev disket op med boller, hjemmelavet citronmåne, G&T, lasagne og rødvin. Det var rart og virkelig hyggeligt (incl. rødvinsbuzz). Det er vidunderligt at mærke, hvordan både store og små finder det mere og mere naturligt at være sammen. Det er jo stadig en ny familiekonstellation med to bonusbørnebørn.

IMG_4419Jeg glemte lidt min frustration da jeg kom hjem til dét der

I morges startede vi med lidt morgenmad hos Bagekongen nr. 1, aka. Lagkagehuset, inden vi kørte ud til mine svigerforældre i sommerhuset, hvor vi tilbragte hele dagen med at spise overdådig påskefrokost med hele sweinerei, jagte påskeæg, gå tur ved vandet og hænge ud.

IMG_4425Min far er typen der lige har glas på køl til G&T- love it

Nu har vi efterladt de små hos Farmor og Farfar og er selv kørt ind til huset, hvor vi slænger os i stuen med dårlige film, brændeovn og dyner. I morgen skal vi ud til Roberts mor, inden vi smutter tilbage til København for at have nogle dage i egne rammer, inden det igen går løs.

IMG_4430Så hyggeligt med æggejagt i haven

Jeg er fan af det der påske.

IMG_4435Amn hallo?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X