Vildere, sagde den lille ræv

MANDAG!

isGlædelig sommertid – vi fejrede det faktisk hjemme hos os

Det er lidt ligesom om at vejret også giver mandag fingeren i dag, hm? Det samme gjorde jeg (surprise), da jeg cirkelsparkede mig selv ud af rugekassen i morges.

Heldigvis er der kun 3 arbejdsdage i denne uge og så er der påskeferie. I morgen får vi de små, efter ca. 14 dage uden. Nu skal vi så have dem hele ferien, hvor vi brager til Sønderborg nogle dage. Det bliver helt skørt, at skal til at agere voksen, når vi så længe har kunnet gøre hvad der passer os.

klitterJeg ville ofre et øre, for at være tilbage i sommerhuset denne mandag

I lørdags da jeg var lidt mere pep end jeg er i dag, blev vi enige om – mit possé og jeg, at vi skulle gentage den igangværende succes i Paris, til sommer. Jeg synes stadig det er verdens bedste ide, men kalenderen er efterhånden ved at være godt proppet med London, Berlin, Østrig, LA og den der ting jeg liiige om lidt kan løfte sløret for. Men jeg VIL, jeg vil så gerne til Paris med de mennesker, så nu sidder jeg lige og får puslespillet til at gå op. Og føler mig privilegeret ud over min egen forstand og trætte øjenlåg.

IMG_4386Sidste Paris tur – it WAS good!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildere, sagde den lille ræv