Vi har en kage SOS

Vildere, sagde den lille ræv

IMG_4334

Hvor paradoksalt det end måtte være, når man helt vingeskudt er splattet på sin sofa, efter gak fest i går, så er jeg altså allerede ved at planlægge næste fest. Eller i hvert fald bare begyndt at overveje den.

Rob og jeg talte for ikke så længe siden, om dengang man stort set kun gik i byen på Vega og havde en 3-etagers fest. Det var seriøst sjovt, men det er også seriøs fortid, da de har lukket for festen. Men nu, i maj, holder de altså en 50’er fest på det legendariske sted. Vi blev enige om, at det må man da opleve. Det kunne være ret skægt at starte med cocktails et godt sted med gode mennesker og så swinge natten væk.

Jeg tænker, at hvis jeg med små søvnige øjensprækker og en krop der minder om en gammel skinke, kan sige god for ideen nu, er det fordi det må være en virkelig god ide.

Burlesque, det giver jo anledning til udklædning på den fede måde. Uh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har en kage SOS