Kom frit frem lille luskeæg

So far it’s been GOOD!

IMG_2770Jeg elsker det billede her. Elsker!

Jeg skulle finde et eller andet på min facebook sidst. Det resulterede i, at jeg scrollede min væg igennem, helt tilbage til 2011. Selvom der har været hårde tider, nedture og mørke tider i fosterstilling på min daværende sofa på Frederiksberg, har der været endnu flere opture, sjove tider, vilde stunder, gakkede oplevelser og generelle lykkelige øjeblikke. Jeg fik sug i maven og næsten en klump i halsen over, alle de fede ting jeg har oplevet med de sejeste og dejligste mennesker.

IMG_2812 2En af de sjoveste ture nogensinde. Weekendtur til Herning for at se Jay-Z og Kanye, med stop på Mols hos A’s forældre! FUN

Selvom jeg fra tid til anden godt kan savne den tid, hvor det bare var mig og mine damer i forenet 7-somhed, er jeg på ingen måde mindre glad, der hvor jeg er nu. Der hvor jeg er nu, er nemlig der hvor jeg allerhelst vil være. Men når det så er sagt, er jeg glad, lykkelig og dybt taknemmelig for at jeg har fået lov at opleve den side af livet, som jeg gjorde dengang hvor jeg kun skulle tænke på mig. Hvor det var selvskrevet at lave ballade HVER weekend og hænge ud til kaffe og spilaftener i hverdagen og om søndagen i det fedeste fællesskab.

IMG_2905Fest!

Her bare et lillebitte- miniudsnit af nogle af de mange opturs-statusser:

‘Søvn er undervurderet, det er Jack-D ikke… Sjusser og damer up next’.

‘Der er servietter og whiskeyglas i min taske… igen!?’

‘Duller, drinks, dans, dessert, glimmer, røde læber, høje hæle og stramme outfits – kom an lørdag’

‘Er muligvis verdens gladeste lille fugl’

‘Lykkelig’ (optræder adskillige gange)

‘Bitches rules’

…. og jeg kunne blive ved.

IMG_1757Random fredag…

IMG_2702

Ture til Paris

IMG_2886

Masser af gak

IMG_2804

Makkere!

IMG_2775

Blurred times

IMG_1747

So far it’s been a ride….

IMG_3901

AND IT STILL IS!!!!

TAK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom frit frem lille luskeæg