NU er jeg rigtig voksen (nej)

Noget om bøf, kaffe, solbriller og tågehoved

IMG_4329Det er den bedste bøf/sovs omgang, jeg har fået i mands minde

Hello lørdags people. Her i hekselejren har vi en god en af slagsen.

Jeg havde en stille og rolig, virkelig rar fredag. Hele dagen i går gik med at være ret ekstatisk over mit nyanskaffede befordringsmiddel – altså bilen ik? I min eufori flaskede jeg hjem efter arbejde, drak et glas vin med min og smuttede så på Taxa og mødtes med Maria. Vores oprindelige date hed bøf og sjusser (i overflod), men vi formåede at holde os til en mere moderat udgave af selvsamme plan. Jeg fik den dejligste omgang bøf-bajnæs’, og holdte mig til et par glas rødvin og en sjus til dessert. Simple perfection! I ansvarlig tid cyklede jeg hjem til Rob, der holdt datenight med sig selv på sofaen, så hyggeligt.

IMG_4328Fog Head?!!

I morges blev jeg hevet med over til dobbelttræning (jaws, jeg synes det er svært at komme afsted for tiden), men belønningen efterfølgende var det hele værd. Robert skulle have et par nye støvler, og det scorede samtidig mig et par solbriller (længe eftersøgt) fra den fine butik, Kyoto, på Istedgade. Vi benyttede lejligheden til at drikke en kop kaffe fra yndlings kaffestedet, hvor vi hang ret meget ud i sommers.

IMG_4333Tjek lige koppen!? Jeg elsker det

Kaffen der blev kun en teaser og vi driblede videre til Pixi på Østerbro, til mere kaffe og en bid mad. Så dejligt at man kan sidde ude nu (med pels, varmelamper og tæpper – bevares). Hytten har længe haltet bagud, da vores rengøringsrytter er taget på ferie i hjemlandet, så vi gav den derfor selv en overhaling og kan nu sætte hak ud for samtlige, sure pligter, YAY!

IMG_4335Jeg har LÆNGE ledt efter det par ‘diva’ solbriller. Også nogle som alle andre ikke har. De her er top seje og så er de mørkeblå. Uh!

Resten af dagen skal bruges på stening, lidt arbejde og føde af en art. Jeg elsker sløve weekender. Don’t you?

IMG_4338Simple good shit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU er jeg rigtig voksen (nej)