FAB fredag

NU er jeg rigtig voksen (nej)

BILSelvfølgelig i en noget mere liret udgave end her, med noget tonede ruder og noget, ik? YIR!

Hvis man drømmer nok, går det åbenbart i opfyldelse. Det gjorde det i hvert fald for mig. I husker nok, at jeg har bralret en del om biler, siden vi bragede hjem fra det jyske i søndags, ja?

Nu har vi altså gjort det. Købt drømmebilen. Ja ja, bevares – allerhelst vil jeg da have en Range Rover Sport, men drømme regulerer altså ikke din lønseddel. Ikke min, that is! VW Passat har jeg længe sukket efter (vi snakker år). Jeg synes simpelthen den er så flot og så er VW bare kram. Ja, kram – det virker. Rob har før haft en Passat og var derfor lidt mere på en anden model. Men til sidst blev vi altså enige om, at den her klart var at foretrække. Jeg har kun haft en Fiat500, som jeg ELSKEDE, men denne her er altså i en helt anden liga. Jeg fortår godt, hvis man har svært ved at dele min überlige begejstring, men når man er semi-bilnørd som mig, er det her altså lidt Chanel material!

Det er en voksen slæde jo. Altså, sån’ rigtig voksen og det kan godt give spjæt i højre ben. Men hva’ faen’? Så længe vi holder det gangsta’ på Nørrebro, så er jeg helt rolig. I øvrigt må jeg jo bare sande, at jeg er gift, med stor lejlighed, masser af faste udgifter, en lækker mand og nu også en lækker bil. Lykkelig lille (voksen) laks, yaks!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAB fredag