Kold tyrker og varm brite

Bildrømmende roma-kylling

IMG_4311Det der bæfjæs måtte Rob følges med på vej i fitteren

Det der med bevidst at geare ned for sin træning, gør omvendt også at jeg lidt skal kæmpe for at komme afsted de der 2-3 gange om ugen. Middelvejen er åbenbart svært, for en åndsbolle som mig.

Det betød, at da jeg skulle slæbe mit pålægschokoladebefængte legeme til pump i dag, krævede det at Robert tog mig i hånden og hev mig med, som et barn der skal vaccineres mod pest. Men big thanks fordi han gjorde det. Det var nemlig ret rart at få rystet sommerhusturens madgoder på plads.

IMG_4316Kan I ligesom fornemme varmen?

Efter svedning cyklede vi hen på den lokale kaffejoint, sad under en varmelampe som små kyllinger med en virkelig god kop mokka og legede at det var lunt forår. Det lykkedes faktisk, da der var ret godt smæk på den der rugelampe.

IMG_4312De har altså et ret blæret toilet på den der kaffebar. ALLE vægge, incl. loft er bedækket af tegneserier

Nu vil jeg prøve at få styr på den her romalejr vi har fået bygget op… eller også skulle man lige nappe en bane i Nintendo land? (vanedannende det shit) og så vil jeg gå børnetidligt i seng og drømme om den bil jeg har fået et tilbud på. Drømme – det kan man jo altid.

Adjø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold tyrker og varm brite