Uforgængelig tusch!

Kravebens gnavning og 2015 på speed

FOX

Nåh ja forresten – jeg fik også kradset den her ind i huden igår. Det er seje Lois, der har lagt skrift til

Hello little Ms.Friday, you came by fast?! Seriøst, en eller anden må have givet 2015 speed i nytårsraketten, for det går eddersparkeme stærkt!

Earlybird som jeg er, startede min morgen ganske rart med en omgang træning kl. kritisk. Jeg var tidligt på job, og bedst som jeg skulle til at sætte tænderne i min havregrød, kom morgenmaden fra Lagkagehuset flyvende ind fra højre. Og derfra startede én lang tortur kagesceance. Scenarie 1; vores køkken, fyldt med snegle, muffins, lunt brød, smør og nutella. Scenarie 2; kantinen, pandekager med is til dessert. Scenarie 3; vores køkken, eftermiddags chokoladekage med kokus/choko/kaffe snask. For fuck altså!

Ninna træning

Jeg har altid haft svært ved/hadet at træne arme – derfor er jeg ret tilfreds med udviklingen denne gang

I aften har jeg fornøjelsen af mindstemanden solo. Den store skal til 3xfødselsdagsfest og faren er ude til sjusser. Jeg tænker, at den lille kan hjælpe mig med at lave den kage, jeg skal have med til fødselsdag hos en af mine veninder i morgen. Og så er der også lige en detalje der hedder X-Factor, der skal ses nærmere på – nok mest den mindste, jeg ér bare ikke god til dårligt stylede, falsksyngende stakler, der skal bedømmes af 3 medlemmer fra The MuppetShow.

I morgen har jeg lidt træning fra morgenstunden, inden turen går videre til kaffe med yndlings Sarah og derefter til den førnævnte fødselsdag. Lørdag aften byder et gensyn med gamle venner, vi ikke har set i 100 år, hjemme i hytten.

Søndag skal jeg gnave mig selv i kravebenet hele dagen, for ikke at tage hul på House of Cards SS3. Rob og jeg har aftalt at vi gemmer den, til når vi skal i sommerhus om små 3 uger. Set-uppet med dyner, stearinlys, Vesterhavet udenfor, mad i bjerge og en sæsonlang date med Mr.Underwood, må simpelthen være værd at vente på!

Nemlig

Nemlig var forbi i går, og berigede mit liv – og min grøntsagsskuffe  

Ridset op der, ser det ud som en ganske fornuftig weekend.

2 kommentarer

  • Rikke

    Håber du har haft en dejlig weekend – jeg kan afsløre at mr. Underwood er så meget værd at vente på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Åh Rikke. Jeg måtte bide mig selv i fingeren i går, for ikke at tjekke op på ham. Jeg glæder mig usigeligt til at date ham igen!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uforgængelig tusch!