Saselines kæmpe bryster og truet café latte

Rødvinsknold og 350 km’s dumt løb

IMG_3983.JPG

Hvis du vil have testet din standhaftighed – så kom ud på mit arbejde en uges tid. Godt jeg ikke er til fastelavnsboller.. men se lige de der muffins! ÅH!

Onsdag = halvvejs. Mod hvad? Mod weekend. En jeg glæder mig rigtig meget til.

Fredag samles familien Jensen/Tingleff/Fisker, aka. mine forældre, søster + kæreste og kræ, samt Robert og jeg, til en middag hos føromtalte storesøster. Jeg glæder mig til det, for det er latterligt sjældent det sker. Jeg er faktisk en af dem, der ville ønske at mine forældre boede en løbetur fra os. Det gør de ikke. Eller jo – men at løbe 350 km. er bare dumt!

Lørdag har min mayn og jeg lagt et ret langt træningspas, der kommer til at vare hele formiddagen. Det bliver fedt og jeg er totalt klar på det. Jeg har trappet lidt ned på min træning de sidste uger, og min krop takker mig for det. Derfor er der ikke noget galt i, at gi’ den et ekstra knotch nogle gange. Efter det sætter vi kurs mod byen, for at ordne diverse ærinder, inden vi har en date med Skodsborg badehotel om eftermiddagen. Her skal vi flaxe rundt i spaen, inden vi skal spise overdådig (I hope) dinner og drikke os baglæns i rødvin.

IMG_3948.JPG

Jeg har købt nyt træningstøj. Robert siger jeg ligner en Tukan, men det gør jeg slet ikke!!

Søndag har jeg aftalt med min krop, at vi vågner helt udhulet af sult, da jeg har hørt at morgenmaden på badehotellet, skulle være en overspisning værd. Når vi kan trille, er der en kunstudstilling på Østerbro jeg virkelig gerne vil se, og jeg håber vi er standhaftige nok til at gennemføre. Tænker bare at sofa og bøger godt kunne være den helt store rævesaks, ovenpå rødvinsknold og morgenmadsgilde.

Som jeg skrev i mandags. Jeg er en heldig Heks – det ved jeg godt.

IMG_3736.JPG

Apropos heldig, øh halløøøøj!! Fra vores sidste spaophold – I sverige.. hvor vi begge var syge! Better luck to us, this time!

Læs med i morgen, hvor nogen helt sikkert vil smage galde. Især ovenpå dét her indlæg. Gnææææk gnæk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saselines kæmpe bryster og truet café latte