Er du lalle Lullu eller kylling?

Earlybird hvid brød’s pige

you

Sådan har jeg det lidt med fredag i dag. Neon thanks!

Hej fredag, velkommen til mit liv.

Jeg startede dagen med at have uanede mængder af selvdisciplin og stod således op kl.06 for at skride over og træne. Det er fedt, jeg kan godt lide det, men den bider altså en i nummi, i den anden ende (hø)!

Weekenden byder os ikke det vilde. En god portion træning og en ansigtsbehandling (hvor Hellerup’sk), er sådan set det eneste der er fastlagt. Vi har jo de små, så det sætter en naturlig begrænsning for voksensjov, men det er som sådan okay. Der er planer på programmet hver eneste weekend hele februar, og det halve af marts med, og selvom det er gode- og selvvalgte ting, kan jeg godt få fornemmelse af spændetrøje ved at se blå skrift ud for hver weekend i kalenderen.

I aften har jeg planer om at henslænge mig i bløde stoffer (tøjstoffer, bevares) og stirre tomt ud i luften, mens Lina Rafn forsøger at være klog på musik, i den bedste sendetid. Og så bliver det nok en af de fredage, der slutter lige så fornuftigt som en onsdag. #VoksenVicki.dk

Modeugen er over os hva’? Min instagram flyder over med de samme billeder, af de samme shows, af de samme modeller, af de samme outfits og de samme stendøde og keeeedelige ansigtsudtryk. Jeg snusede en meget kort overgang til modebranchen men må indrømme, at jeg den dag i dag er glad for at jeg ikke lod mig suge ind i kulten. Jeg er bare mere en ’hvid brød med smør’ kind a type.

IMG_3857.PNG

Speaking of fashion. Jeg har længe ledt efter en god, sort, hverdagskjole. Elsk lige den her, hva?

Apropos, mon man lige skulle inspicere de der chokoladesnegle i køkkenet? Det er vel fredag!

IMG_3858.JPG

I ved – den der slags, ik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du lalle Lullu eller kylling?