Porcelæns gulvvase og rød saft

When hell freezes over

IMG_3841Anders Agger Indefra – fantastiske programmer, som underholdt mig hele dagen i går. Rob datede sin PS

Jeg er en sølle, kedelig bloggerheks i disse dage. Jeg ligger nu på 4.dagen med min lidelse og tænker, at det faktisk var mere behageligt at have 40 i feber. Jeg er jo bundet til min lejlighed og har ikke smagt frisk luft, siden jeg cyklede hjem torsdag aften. Suk!

Jeg føler at nogen har suget al liv og sjæl ud af mig, og selv en kat i modvind er mere charmerende end jeg, lige nu. Dog kan jeg sende en stor ros afsted til DR’s hjemmeside, der har underholdt mig hele weekenden. Robert har ageret sygepasser, og får topkarakterer fra undertegnede.

Nu skal jeg se om jeg kan klemme lidt morgenmad ned og så skal jeg vist til at kigge lidt nærmere på det medicin jeg har fået anbefalet. Én dag mere og jeg begynder at tælle gulvbrædder i vores lejlighed (der er ret mange)!

Nøj jeg glæder mig til at komme ud, når det her helvede er ovre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Porcelæns gulvvase og rød saft